2016 m. gruodžio 6 d., antradienis

Kursai nesciosioms vilnius

Kursai nesciosioms vilnius Mergaites pasidalinkit patirtim, kurie nesciuju kursai geriausi Vilniuje. Kuriuose moko kvepuoti gimdymo metu, moko kaip keisti sauskelnes ir t. VšĮ Vilniaus gimdymo namai teikia antrinio lygio stacionarines ir ambulatorines akušerijos ir ginekologijos, neonatologijos, reanimacijos ir.

Kursai nesciosioms vilnius
Mano Šeimos akademija - Vilnius poliklinikose- kursai "Mūsų rūpestis - sveikas mažylis". MOKYMAI NĖŠČIOSIOMS - tai 2-3 valandas. Organizuojami kursai nėščiosioms padės sustiprinti ryšį su naujagimiu. Philips Avent“nori jus pakviesti į natūralaus.
Kursai nesciosioms vilnius
Vilnius, Naujininkų poliklinika, Dariaus ir Girėno g. Akušerijos skyriuje organizuojamos paskaitos, skirtos nėščiosioms ir jų artimiesiems.


Jas skaito ir į klausimus atsako Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių. Neapsisprendi, lankyti kursus nėščiosioms ar ne? Ar verta lankyti kursus nėščiosioms? Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus administratorę tel. Mieli sužadėtiniai, primename, kad telefonu į kursus NEREGISTRUOJAME. Birželio 12, 13, 14 ir 15 dienomis Žindymo kursai "Lengva motinystė" nuo 18 val.


Paskaitos vyksta Vilniuje, jei nenurodyta kitaip, tiksli vieta nurodoma.

Kursai nesciosioms vilnius
Mūsų kursų ypatumas – didelis dėmesys būsimam tėčiui, kuriam skirtas atskiras pokalbis. Nėščiųjų mankšta vandenyje Specialioji mankšta nėščiosioms ir atstatomoji mankšta po gimdymo Akušerio paskaita Kūdikių masažas. Baltupių Šeimos Medicinos Centras, Vilnius. VšĮ "Vilniaus gimdymo namai", adresu Tyzenhauzų g. Mokymuose pateikiama ne tik teorija, bet ir labai daug praktinės informacijos, mokoma praktinių įgūdžių. Naujose programose žaisime, muzikuosime, tobulėsime, mokysimės kalbų ir įgysime žinių kartu! Kas galėtų parekomenduoti nemokamus neščiųjų kursus Vilniuje?


Santariskiu gimdymo skyriuje yra organizuojami kursai nesciosioms?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...