2016 m. gruodžio 13 d., antradienis

Labai aciu visiems uz sveikinimus

Labai aciu visiems uz sveikinimus Nuoširdžiai dėkoju visiems,visiems už sveikinimus ir gražius palink. Ačiū Šventes šveskime nemiegoję. Gimtadienio proga (labai jau vėluojanti) sveikinu Jus.

Labai aciu visiems uz sveikinimus
Nuoširdus ir didelis ačiū už sveikinimus, gaila negaliu kiekvieno. O aš va, labai užsiėmusi, lai sėdi sau vienas. Tačiau, kai aplinkiniai ėmė sveikinti, mojuoti, gėlėmis, dovanomis apdalino. Noriu visiems nuoširdžiai padėkoti už visus gimtadieninius sveikinimus.
Labai aciu visiems uz sveikinimus
AČIŪ VISIEMS UŽ SVEIKINIMUS, AČIŪ IŠ VISOS ŠIRDIES.


Dėkoju visiems už sveikinimus ir linkėjimus, už dėmesį, už tai, kad esate. Noriu padėkoti visiems draugams, artimiesiems, savo šeimai už gražius gimtadienio sveikinimus ir linkėjimus, už tai, kad pasijutau svarbi, nepamiršta ir mylima. Mes tikrai labai džiaugiamės dėl Ramziuko, Agne. Už gražius sveikinimus ir linkėjimus Obelių krašto garbės piliečio vardo suteikimo proga nenurodydamas. Obelių jauniesiems šauliams, savo šeimai, tėvams, giminėms ir visiems tiems, kurių čia nepaminėjau. Nepykit, kad nespėjau kiekvienam atsakyt.


Labai ačiū visiems už sveikinimus. Taip malonu pamatyti senų pažįstamų ar naujai sutiktų žmonių.

Labai aciu visiems uz sveikinimus
Draugai, ačiū už sveikinimus, ačiū, kad esame drauge! Tegul gražiausių švenčių laikas bus mums visiems proga atitrūkti nuo kasdienybės. Visiems linkiu viso to, ko labiausiai reikia, o svarbiausia, noriu palinkėti, kad jūsų galimybės visada sutaptų su. Prie nuotraukos ji paliko įrašą: „Visiems labai dėkoju už sveikinimus!


Garsią dainininkę gimtadienio proga sveikino ir tokie garsūs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...