2016 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Medines grindys

Medines grindys Mados ateina ir praeina, o medinės grindys visuomet išlieka ir modernios, ir klasikinės bei labai vertingos. Jos visuomet namus praturtina ir niekuomet jų. Medinės grindys: parketas, parketlentės, grindų dangos, ąžuolo grindų lentos - pagamintos Lietuvoje.

Medines grindys
Interjeras prasideda nuo Staki grindų! Ažuolinės grindys, parketas, parketlentės, medinės grindys, trisluoksnis parketas. Didžiausią medinių lentų grindims asortimentą radau prekybos centro. Mediena yra natūrali medžiaga, todėl sukuria ne tik estetinį vaizdą, bet ir suteikia namams. Kokybiškos medinės grindys išskirtiniam interjerui.


Originalus dizainas ir plati spalvų paletė. Klasikiniai ir modernūs medinių grindų sprendimai. Idealios geometrijos azuolo, uosio parketlentes, masyvo lentos grindims, klasikinis parketas, grindlentes, apvadai, parketo klijai, medines grindys. Parketlenciu akcijos, mediniu grindu ispardavimas, mediniu grindu gera kaina ir geri pasiulymai. Visas medinių grindų kainas rasite svetainėje. Greitas ir pigus pristatymas visoje Lietuvoje. Ne išimtis ir medinės grindys: nors daugeliu atvejų įsirenginėjantys namus jas laiko geriausiu pasirinkimu, prieš apsisprendžiant dėti būtent jas. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.


Medines grindys
Prieš 3 dienas - Labai gera kaina – šiaurinės medienos PUŠINES EGLINĖS GRINDINĖS LENTOS grindų lentos – parduodamos dideliais kiekiais nuo 50 m2. Tačiau laikui bėgant jos natūraliai susidėvi, ypač ten, kur vyksta. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Paprastai medinės grindys yra prikalamos prie medinio pagrindo. Jei tašeliai klojami, kas 400 mm, lentų storis turėtų būti 28 mm, jei tašelių žingsnis 600 mm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...