2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Mintys apie grozi ir prota

Mintys apie grozi ir prota Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie grožį. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Grožis – spindulys iš dangaus, temdantis mums protą.

Mintys apie grozi ir prota
Citatų, minčių, posakių ir patarlių lobynas didėjantis kiekvieną dieną. Ryškumą ir grožį gyvenimui teikia energinga veikla. Jis – ne našta, o sparnai, kūryba ir. Proto lankstumas gali pavaduoti grožį.
Mintys apie grozi ir prota
Gyventi verta tik reiškiant gyvenimui beribius reikalavimus.


Negalvoju apie kančias, tik apie išliekantį grožį. Iš akių į širdį eina kelias, kuris aplenkia protą. Atsargiai saugok savo trapų gyvenimą. Mintys apie grožį literatūroje. Tik Dievas gali sukurti gėlę, tačiau bet kuris kvailas vaikėzas gali ją nuskinti ar sutrypti. Alkoholis neteikia jėgų, o silpnina jas, ne jaunina, o sendina kūną.


DELFI - Garsiajai madam Coco rugpjūtį sukaktų 131 metai. Kovo 8-oji jau nuo seniausių laikų vadinama sovietine švente, kai kiekvieno vyro garbės reikalas buvo įteikti savo moteriai tulpės žiedą.

Mintys apie grozi ir prota
Nenusimink, pažiūrėk į šias žymių moterų mintis ir galbūt rasi tai, ko ieškojai savyje. Kai kurios citatos galbūt privers pakelti galvą aukščiau ir. Vaikai pasaulio grožį mato motinos akimis. Meilė dažnai atima protą iš tų, kurie jį turi, ir suteikia tiems, kurie jo neturi. Badaujantis šuo, jeigu jam suteiksite gerą gyvenimą, jums nekąs.


Tai esminis skirtumas tarp šuns ir žmogaus. Mes gyvename iš to, ką gauname, bet kuriame gyvenimą iš to, ką duodame. Reikia nugyventi ilgą gyvenimą ir pasenti, kad suprastum, koks jis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...