2016 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Niekam nepriklausanti programine iranga

Niekam nepriklausanti programine iranga Nors tai nemokama programinė įranga, tačiau visos teisės priklauso autoriui. Niekam nepriklausanti programinė įranga (Public domain). Skype“, priklausanti „Microsoft“ kompanijai, pristatė 5.

Niekam nepriklausanti programine iranga
KODĖL NAUDINGA SUSIETI PROGRAMINĘ ĮRANGĄ IR KODĖL LICENCIJOS GALI TAM TRUKDYTI? Pagal licenciją niekam neturi būti draudžiama. Sisteminė programinė įranga — nuo dalykinės srities nepriklausanti programinė. Dabar jau niekam nekyla abejonių, kokie nepamainomi. Jums atrodo, kad jūsų viršininkas niekam tikęs.


Esminė laisvosios programinės įrangos savybė yra laisvė, ne kaina. Buvo laikas, ne per seniai, kai priklausanti programinė įranga buvo. Kai kuri programinė įranga, kuri susieta su sistemomis, gali skirtis nuo savo. ARP yra niekam nepriklausantis protokolas. Turbūt niekam nekils abejonių, kad tėvai, įsidiegę turinio filtravimo ir valdymo. Priklausomai nuo to, kokia programinė įranga įdiegta kompiuteryje ir kaip. Programinė įranga, kuri aptinka „ARP spoofing“, visuotinai remiasi tam tikru sertifikatu arba ARP.


RIM nuosavyb÷s teise priklausanti: programin÷. Mobilioji aplikacija - taikomoji programinė įranga, skirta išmaniesiems. Grąžinus dviratį į Stotelę, dviratis turi būti įstatomas į jam priklausantį stovą. Išskirtiniais atvejais, jei programinė įranga sugenda, tuomet galima inicijuoti. Tai kelionė, priklausanti nuo daugybės dalykų: kokioje šalyje. Kompanija „Slotegrator“, gaminanti programinę įrangą nuotolinių lošimų.


Volkswagen“ grupei priklausanti prabangių automobilių gamintoja. Visa tai buvo paremta specialia programine įranga, kuri apgaudavo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...