Omaru patiekalai Kai mano jūros gėrybių parduotuvėlė turguje apsiskelbė, kad gali atvežti šviežių gyvų omarų, nė nemirkteldama nusprendžiau, kad gaminsiu. Turiu savo turguje dvi vietas, kuriose perku žuvį. Vienoje – paprasta jūros žuvis, o ją parduodantis bulgariško kraujo turintis žydas patapo geru.
DELFI - Prancūzijoje, Bretanės ir Normandijos pakrantėse, žvejojami omarai dažniausiai keliauja tiesiai į geriausius Paryžiaus ar Londono.

Omaru patiekalai, daugybė patiekalų receptų. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Kaip valgyti vieną ar kitą sudėtingesnį patiekalą.
Omarai – labai universali jūrų gėrybė, iš kurios kiekvienos kūno dalies galima pagaminti pačių įvairiausių patiekalų. Omaru receptas, daugybė patiekalų receptų. Ingredientai: Paruošta omarų mėsa - 200 gramų, Virtos bulvės - 3 vienetai, Raudonasis svogūnas - 2 galvos, Pomidorai - 3 vienetai, Alyvuogės, juodosios - 1. Iš jūros gėrybių gaminami patiekalai yra sveiki, gardūs ir lengvai virškinami. Gražgarstės Šviežiai maltų juodųjų pipirų 2 aisbergo… skaityti. Omarai-dešimtkojų šeimos vėžiagyviai, gyvenantys didžiojoje Atlanto. Omarų ilgis siekia 40-60 cm, sveria iki 5 kg.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.