2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Pigus ciuziniai internetu

Pigus ciuziniai internetu Lonas 5 cm viskoelastinis antčiužinis (200x160x5) - Čiužiniai Lonas 5 cm. Taip pat visi žino, kad perkant internetu galima neblogai sutaupyti. Labai platus pasirinkimas, virš 400 prekių.

Pigus ciuziniai internetu
Antčiužinis poroloninis 3 cm storio. Kategorija: ČIUŽINIAI, GROTELĖS. Mūsų misija - padėti Jums išsirinkti. Rekomenduojame skirtingų dydžių ir aukščių čiužinius pigiau.
Pigus ciuziniai internetu
Užvalkalai minkšti, švelnūs, malonūs odai.


Akustinis poliuretanas, skirtas sugerti aidą patalpoje. Piramidės aukštis 5 cm, pado storis 2 cm. PRISTATYMAS visoje Lietuvoje 1-9d. AKCIJA Pocket čiužinys 160x200 kaina tik 140€. Pigios ir kokybiškos prekės, patogus atsiskaitymas, greitas pristatymas. Platus čiužinių ir antčiužinių pasirinkimas. Spyruokliniai ir Viskoelastiniai čiužiniai bei antčiužiniai internetu. Patrauklios kainos, pristatymas per 6 darbo dienas visoje Lietuvoje.


Pigus ciuziniai internetu
Sutaupykite jau dabar įsigydami čiužinį iš ekspozicijos dar šiandien! Daugiau čiužinių rasite atvykę į mūsų. Ilgis: 2000mm Aukštis: 180mm Plotis: 800mm. DORMEO SIENA RELAX 80X200 (tik expo). Iškilo klausimų užsakymo procese? Susisiekite su mumis Jums patogiu būdu: el. Nauja lova iš natūralios odos 160x200cm.


Lietuviški čiužiniai skirti žmonėms vertinantiems išskirtinumą ir kokybę. Miegojimo plotas: 180 x 200 cmĮ lovos kainą čiužiniai bei grotelės nėra įskaičiuoti. Lietuvoje pagaminti kokybiški rankų darbo čiužiniai, antčiužiniai, lovos, pagalvės bei kitos prekės Jūsų sveikam miegui ir poilsiui su ilgamete kokybės garantija. Specializuotos čiužinių parduotuvės Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Lietuvą pristatome baldus tiesiai iš įvairių Lenkijos baldų gamintojų sandėlių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...