2016 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Pirmasis dirizablis

Pirmasis dirizablis Po penkių mėnesių į orą pakilo pirmasis Mongolfjė balionas su žmonėmis. Frydrichshafeno į dangų pakilo pirmas jo sukonstruotas dirižablis. Graf Zeppelin“ be jokių nesėkmių atliko 144.

Pirmasis dirizablis
Kauno tvirtovės puolimas Pirmojo pasaulinio. Ilgiausias pasaulyje lėktuvas, orlaivio ir dirižablio hibridas „Airlander 10“ šį mėnesį atliko savo pirmąjį skrydį. Jis pakilo į dangų iš Kardingtono. Greenpeace" antiatominis dirižablis Vilniuje (2012-10-12) - Duration: 1:01.


Pirmasis dirizablis
Tai buvo minkštos konstrukcijos dirižablis, tai yra, apvalkalo. Didžiausiu pasaulyje vadinamas orlaivis trečiadienį pakilo į pirmąjį skrydį. Orlaivis „Airlander 10“, lėktuvo ir dirižablio hibridas, pakilo į. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Pirmieji hibridinio lėktuvo-dirižablio bandymai buvo atliekami Tastine, JAV Kalifornijos valstijoje, netoli Los Andželo, kur yra Antrojo pasaulinio. Dirižablis „Grafas Cepelinas“ po pirmojo skrydžio aplink pasaulį. Dirižablių „Aukso amžius“ (nuotr. SCANPIX) Keleivinis dirižablis LZ. Prancūzija) pagamino pirmą dirižablį, prie aerostato pritaisęs garo variklį ir juo skrisdamas pasie.


Hindenburg" angaras paliekant 1936 pavasarį.

Pirmasis dirizablis
Pirmieji pusiau standžios dirižabliai buvo kaip Santos Dumont-pastatyta 19 amžiaus pabaigos. Tai pirmasis Lietuvos karo aviacijos lakūnas žuvęs lėktuvo katastrofoje. Pirmasis dirižablis, kurį pagamino prancūzas A. Jį varė garo mašinos (2,2 kW) sukamas oro sraigtas, o galėjo. JAV rytinės pakrantės gyventojai galėjo stebėti pirmąjį milžiniško karinio dirižablio LEMV (Endurance Multi-Intelligence Vehicle) skrydį. Pirmąjį dirižablį sukonstravo ir 1852 metais paleido inžinierius Anri Žifaras.


Tai buvo antrasis bandomasis hibridinio orlaivio skrydis – pirmasis. Jau po mėnesio į pirmąjį skrydį kils didžiausias planetoje orlaivis „Airlander. Pirmieji šilto oro baliono kūrėjai - broliai Žozefas ir Etjenas Mongolfje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...