2016 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

Ravak vonios baldai

Ravak vonios baldai Baldai nepakeičiami vonios kambario dalis. RAVAK baldus gamina aukštos kategorijos meistrai, jie savo žiniomis ir aukštos kokybės medžiagomis sukuria. Kad vonios baldai Classic gražiai atrodytų bet kuriame vonios kambaryje, galite rinktis iš keturių siūlomų spalvų: espresso, strip-onyx, balta ir beržo.

Ravak vonios baldai
Kartu su neeilinės formos vonia, kuri buvo įvertinta kaip pažangiausias. Chrome, Baldai, Baldai, praustuvai,tualeto įranga, Gaminiai, RAVAK. Vonios kambario spintelės ir veidrožiai suprojektuoti įvairių dydžių kad tiktų to paties. Vonios spintelė praustuvui RAVAK CHROME SD 1200, Balta 519 €.
Ravak vonios baldai
Talpi spintelė po praustuvu Classic su praktišku stalčiuku (aukštis 40 cm).


Naujos, kokybiškos ir pigios spintelės voniai. RAVAK vonios baldai, RAVAK dušo kabinos, Čekiška santechnika internetu gera kaina. Ravak (Čekija) specializacija – vonios kambario įrangos gamyba. RAVAK, vonios kambarys, dušo kabinos, dušo sienelės, vonios su. Vieningas praustuvų ir vonios kambario baldų dizainas derinamas su vonių forma – taip atsiranda vadinamosios RAVAK koncepcijos. Aukštos kokybės Ravak baldai vonios kambariui už gerą kainą.


Vonios baldai yra neatsiejama šio kambario dalis – prie patalpos. RAVAK - tai aukščiausios kokybės Čekiška santechnika.

Ravak vonios baldai
Kampinė akrilinė RAVAK vonia mažiems vonios kambariams. Ji yra nedidelė, tačiau joje labai patogu maudytis. Priemonės specialiems poreikiams: Ravak Baltic. Akmens masės vonia VARIO LONG 1700x750.


Laisvai pastatoma akmens masės vonia NORDICA 170.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...