2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Renginiai vaikams vilniuje 2016

Renginiai vaikams vilniuje 2016 Kiti, Koncertai, Nemokami renginiai, Po atviru dangumi, Vaikams. Dalyvavome „Šeimų šventėje 2016“, „Žaislų planetos“ rengto konkurso finale, Arklio Dominyko pasakų festivalyje ir kituose. Esu dalyvavusi WE LOVE LITHUANIA organizuotuose fotografijų konkursuose: 2016 m.

Renginiai vaikams vilniuje 2016
Vaikų gimtadienių ir šeimos švenčių organizavimas - personažai vaikams, šventės vaikams, kalendorinės šventės, krikštynos, kalėdos, spektakli. Ar kada nors susimąstėte, kaip Kalėdų Seneliui pavyksta per vieną naktį apkeliauti ir pasveikinti visus visus pasaulio vaikus? Vilnius-Kaunas (automagistralė A1) 23km. Spektaklis-žaidimas ne tik vaikams.


Renginiai vaikams vilniuje 2016
APŽVALGOS, Pramogos vaikams, Renginiai. Generalinis NBA komisaras Adamas Silveris pripažino, kad ateityje lyga savo planuose. OZO renginiai - tai nuotaikingos pramogos, lavinantys užsiėmimai ir įsimintinas laisvalaikis. Jūsų mylimais atlikėjais žvakių šviesoje - jaukioje erdvėje Vilniaus centre. Smagūs žaidimai ir atrakcionai, jauniausių džiazo grupių pasirodymai ir net pasiplaukiojimas baseine visiškai nesušlapus – šios ir dar daugybė. Lietuvos vaikų ir jaunimo centro pramogos (12 - 15 val.); Sveikatingumo. Vilniaus vietose vyks TYRĖJŲ NAKTIS 2016. Renginys skirtas vaikams nuo 4 metų ir jų tėveliams.


Renginiai Šiaulių kultūros centre, Renginiai Šiaulių kultūros centro Rėkyvos skyriuje, Renginiai Aklųjų ir silpnaregių.

Renginiai vaikams vilniuje 2016
MUZIKINĖ PASAKA VAIKAMS „TEN, KUR GYVENA SPALVOS“. Dalyvaus Grigiškių kultūros centro darbuotojai ir Grigiškių vaikų dienos. Vilniaus kultūros centro 2017 metų sausio mėnesio renginių planas. Renginio pabaigoje į dangų bus paleistas iš daugiau kaip. Vilniaus mokytojų namų vaikų dainavimo studija Mikrofonas ir.


Liepsnojantis Kalėdų ledas 2016" pristato "Queen simfonija ant ledo". Klaipėdoje su poetu, publicistu, vaikų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...