2016 m. gruodžio 27 d., antradienis

Sapnuoti kudiki

Sapnuoti kudiki Simbolio kūdikis sapne paaiškinimas ir galimos reikšmės Laimos sapnininke. Simbolio vaikas sapne paaiškinimas ir galimos reikšmės Laimos sapnininke. Jeigu nėščia moteris sapnuoja berniuką, tuomet gims mergaitė, ir atvirkščiai.

Sapnuoti kudiki
Nėščiai sapnuoti žindantį vaiką – gims silpnas kūdikis. Sapne regėti naujagimį reiškia, kad greitu laiku laukia malonūs siurprizai. Ištekėjusiai moteriai kūdikį sapne regėti – laimė.


Jeigu sapne jūs nešiojote ant rankų kažkieno kito kūdikį, reiškia, kad nesate patenkinti santykiai su antrąja puse ir galite ieškoti paguodos kito.

Sapnuoti kudiki
Kūdikis iš esmės simbolizuoja tokius jūsų jausmus kaip savininkiškumas, egoizmas, džiaugsmas, smalsumas. Našlei kūdikį sapnuoti - pajuoka, apkalbos. Dar vienur raso kad sapnuoti nesveika naujagimi-turesite bedu. Sapnas – Žindymas Moteriai žindyti sapne kūdikį yra perspėjimas, jog galite susirgti. Toks sapnas dažniausiai rodo sveikatos problemas. Sapnuoti besijuokiantį kūdikį, -reiškia, jog turite. Sapnininkas: sapnuoti Kūdikis - sapno reikšmė.


Matyti tik gimusį kūdikį nesveiką – turėsi bėdų. Gražus kūdikis sapne — gali būti vargų, kuriuos pavyks lengvai įveikti.

Sapnuoti kudiki
Negražus, sužalotas kūdikis simbolizuoja didelius rūpesčius ar ligą. Sapne matymas gimdant moterims reiškia sėkmę šeimoje, o vyrams artimųjų nelaimę. Jei moterys sapnuoja pagimdytą kūdikį, joms tai reiškia laimę šeimoje. Jei sapnuojate, kad netekote kūdikio - kažkas už jus atliks nemalonią užduotį.


Nėščiai moteriškei minėtą sapną sapnuoti, — gims silpnos sveikatos kūdikis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...