2016 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

Sapnuoti ligonine

Sapnuoti ligonine Jei sapnuojate, kad šalia namų pradėjo statyti ligoninę, dar tą patį mėnesį kažkas. Jeigu sapne jūs matote save sergantį ligoninės palatoje, tai reiškia, kad jūs. Sapnininkas internete su daugiausiai paaiškintų sapnų.

Sapnuoti ligonine
Sapnuoti ligoninę gali reikšti, jog reikia kam nors padėti. Sapnas perspėja pasirūpinti savo sveikata. Ligoninė gali reikšti, jog reikia kam nors padėti. Sapne regėti psichiatrinę ligoninę.


Sapnuoti ligonine
Taip pat gali reikšti konfliktines situacijas, fizinius bei protinius negalavimus. Beje, kuo rimtesnė liga, tuo anksčiau pradedama sapnuoti tokius sapnus. Susapnuotos ligos, ligoninės, gydytojai, sesutės, lašelinės - gali reikšti jog jus neraminanti problema yra psichologinė, dvasinis prislėgtumas. O taip pat skandalus, didžiules skolas, santūresnio elgesio būtinumą. O as sapne vaiksciojau su broliu kieme ir pamaciau labai ryskia sviesa,labai ryskius debesis. Neapsikentusi senolė nuskubėjo į ligoninę, kur, pasirodo, gydytojais jai nustatė skrandžio opą ir paskyrė būtent tuos, sapne regėtus, vaistus.


Užvakar sapnavau psichiatrinę ligoninę, ramentus. DELFI - Sapnuojate, kad laukiatės ar gimdote? Sužinokime, ką reiškia dažniausi sapnai apie vaikus ir gimdymą.

Sapnuoti ligonine
Juokingiausia, kad tokią teisę jie turi. Apie ramų numirimą namie, tarp savų keturių sienų turbūt nebuvo. Sapnai, susiję su ligonine ar operacijomis, simbolizuoja esminius pokyčius jūsų. Jei sapne pametate piniginę – laikas iš naujo atrasti save.


Tame sapne buvau aš, mama, močiutė ir brolio žmona.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...