2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Saskaitos likutis pildyk

Saskaitos likutis pildyk Vienintelį kartą SIM kortelę įdėkite į telefono aparatą, prisiregisturokite prie savitarnos, susikurkite nuolatinį slaptažodį ir ateityje visada pasitikrinksite sąskaitos. Mobiliojo interneto likutį sužinoti galite: telefone. Nereikia siųsti jokių žinučių – nueini į savitarną ir matai.

Saskaitos likutis pildyk
Norėdamas sužinoti sąskaitos likutį. Netrukus ekrane išvysi informaciją apie sąskaitos likutį ir jos. Informaciją apie papildymą matysite telefono ekrane.


PILDYK sąskaitą gali papildyti Tele2 abonentas SMS žinute. Nuo šiol nemokamai sąskaitos likutį ir jos galiojimo. Mano TELE2“;; paskambinę numeriu 1513 (nemokamas);; išsiuntę. Labas Ar eina is Tele2 Pildyk pasitikrint saskaita nemokamai, jei taip tai kaip? Nuo šios datos jie bus blokuoti ir jais papildyti sąskaitos nebebus galimybės. Papildytą sąskaitą išnaudoti galėsi kada nori, tau galios standartinė sąskaitos.


Sąskaitos papildymas „Telia EXTRA“ papildymo kortelėmis arba papildymo kodais. Savo sąskaitos likutį ir galiojimo laiką galite sužinoti paskambinę numeriu. Prieš porą savaičių teko važiuoti į Alytaus rajoną, prie Daugų ežero. Mano chebrytės Tele2 numiro 25 km už Vilniaus ir likusius 60 km visi buvo.

Saskaitos likutis pildyk
Sąskaitos likutis pasiekė minimalią sumą, kai Jus dominančios banko sąskaitos likutis. Gal kas žino kokiu būdų galima būtų pasitikrinti PILDYK saskaitą? Kažkada būdavo kažkoks numeris, kad ten juo paskambini, pasako, kad Jūsų sask likutis. Papildyk EŽIO sąskaitą internetu greitai ir patogiai IŠMANIUOJU PAPILDYMU - tiesiai iš banko kortelės be jokių papildomų mokesčių.


Dabar noriu uzsisakyti kita plana N1, nepakankamas jusu saskaitos likutis nors pasiemiau Sos1eur. Ilgai isbuvau pildyk vartotoja, bet teks pereit I kita tinkla. Pildyk savo sąskaitą 5 Eur, įsigyk ausines už 1 ct. Nuo naujų metų TELE2 pildyk pradėjo sukčiauti. Kai tiek dienų praeina tai pildyk nepildęs, numerio nebeprikelsi. Buvo ne kartą man kad pasipildau sąskaitą,ir sąskaitos likutis vistiek toks pat.


Ežio“ prisijungimo duomenis, tėvai galės stebėti vaikų sąskaitos likutį, papildyti sąskaitą ar užsakyti paslaugas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...