2016 m. gruodžio 2 d., penktadienis

Seimynine palata klaipedos gimdymo namuose

Seimynine palata klaipedos gimdymo namuose Tiek gimdymo, tiek pogimdyvinėse palatose būna po vieną mamą su vaikeliu. Aš irgi norėjau geresnės, bet susidariusi eilutė ir mokamos palatos negavau. Mokama palata po gimdymo - 2 p.

Seimynine palata klaipedos gimdymo namuose
Privačios palatos kaina gimdymo namuose - Nėštumas ir gimdymas. Tauragėje šeimos palata 35 litai parai. Kabinetų ar palatų pritaikymas Jūsų komfortui ir personalo darbo patogumui. Klaipėdos gimdymo namai - 329 p.
Seimynine palata klaipedos gimdymo namuose
Aš apie gimdymo namus, kiek žinau siekia tapati palankia naujagymiui ligonine, bet.


Labai patiko palatoje akušėrė Gražina-viską ką klausiau apie vaiką. O mums nebeliko paprastų palatų, tai gavom šeimyninę bigsmile. Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis49 žin. Savaitgalį į palatą užsukę gydytojai tik pasiteiraudavo, kaip ji jaučiasi. Gydytojai gimdymo namuose turi suteikti visą įmanomą rūpestį ir globą. Turėjome geriausią palatą skyriuje, kurioje buvo net televizorius. Atsiliepimai apie gydytojus ir gydymo įstaigas.


Registruokis pas gydytoją internetu.

Seimynine palata klaipedos gimdymo namuose
Mažylio gimdymo namuose gimė tūkstantasis naujagimis šiais metais. Tebūnie tai dovana jai, kaip ir komercinė palata ir abonementas nemokamai lankytis. Gimdymo namuose stengiamės sukurti mamai ir naujagimiui palankią aplinką - čia jie turi jaustis tarsi savo namuose. Tai senas tradicijas turintys gimdymo namai Kaune. Jos visos būsimos mamos gali sulaukti Vilniaus gimdymo namuose. Vieninteliai privatūs gimdymo namai Lietuvoje!


Klinikos operacinės ir intensyvios terapijos palata yra įrengtos pagal aukščiausius kokybės standartus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...