2016 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Senoji animacija lietuviskai

Senoji animacija lietuviskai Senoji animacija lietuviškai filmukai vaikams. Animaciniai filmukai pamokantys ir ugdantys vaikus. JE-tIwqEPgAPanašūs2013-09-18 - Įkėlė Vytautas aLabai verta pažiurėti mūsų augintiems egoistams.

Senoji animacija lietuviskai
Tarybiniai animaciniai filmukai lietuviškai. Virš 500 senosios animacijos video pagal abėcėlę. Internetinė svetainė kurioje galite rasti daug nuotaikingu ir linksmu,senos geros animacijos filmuku, tai senoji-animacija. Pasaka – seniausias būdas įdiegti vaikams svarbiausias vertybes.


Senoji animacija lietuviskai
Puikus pamokantis senosios animacijos filmukas primins vaikams, kaip svarbu būti. Mike Pukuotukas ir rūpesčių diena - SENOJI ANIMACIJA LIETUVIŠKAI. Yra senosios animacijos ir yra 2004m. Batuota Katina, Kurmiuko nuotykius (senoji animacija)? Taip, taip – patikėti sunku, tačiau išties tai pyragai: svajonių pilys, galingos mašinos, mieli vabaliukai ir įvairūs. Linksmai: Katinas galvoja, kad jis šuo. Labas, visiems radusiems "Majukalendoriaus" galini skaiciu!


Paskutiniosios svieziosios zinios, butu tokios: labai sauleta, uz lango -19C, namuose +24C. Antano, dienos, centras, vaikai, socialinis, darbas, socialinis darbas, krizinė, šeima, krizinė šeima, vaikams, senoji animacija.

Senoji animacija lietuviskai
Lietuviška ir užsienio muzika (dainų tekstai). O Jūs, ar perkate savo vyresniems vaikams DVD su senąja animacija? Kalba lietuviškai, bet įgarsintas tokiomis pačiomis intonacijomis kaip rusiška versija. Details: rusu animacija, lietuviu kalba, rusu.


StatQR score: 2918936; Global host rank: 2918936; Country rank: 0; Domain page speed: 68.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...