2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Televizoriaus prijungimas prie kompiuterio (pc per tv)

Televizoriaus prijungimas prie kompiuterio (pc per tv) Televizoriaus prijungimas prie kompiuterio (PC per TV). Jums atsibodo žiūrėti filmus per ankštą kompiuterio ekraną?

Televizoriaus prijungimas prie kompiuterio (pc per tv)
Kaip prijungti nešiojamąjį kompiuterį prie jūsų LCD televizoriaus 1. Kompiuterio prijungimo prie televizoriaus galimybės priklauso nuo šių dviejų įtaisų turimų jungčių pasirikimo. Tiek kompiuteris, tiek televizorius. Dar viena mano tema, gal kas žinot, kodėl pajungus prie pc ir tv hdmi kabelį tv ekrane vaizdas matosi, bet visas.
Televizoriaus prijungimas prie kompiuterio (pc per tv)
Laptopas Samsung, o televizorius Sharp Aquos.


Ar cia man reiks pirkti koki nors priedeli kad pajunti pc prie tv? Nuo šiol norint sujungti kompiuterį ir televizorių nereikia jokių laidų! Nusipirkus Alereon priedus televizoriui. Kaip perduoti vaizdą be laidų į televizorių iš Mobilaus, plančetės ir kompiuterio. Noreciau prijungti kompiuteri prie televizoriaus , norimas rezultatas butu. Noriu prijungti savo PC per HDMI port prie TV, bet TV i mano kompa visiskai nereaguoja, neranda irenginio, bandziau jungti per VGA, tai viskas. Asmeniškai niekada neturėjau problemos sujungti PC su TV, buvo. Sveiki, taigi turiu laida su hdmi - hdmi galais, pas pc ir telika yra.


Televizoriaus prijungimas prie kompiuterio (pc per tv)
Prijunk kompiuterį prie kito televizoriaus- gal paaiškės, kad HDMI numiręs. Sveiki, gal kas galit pasakyti, kaip reikia prijungti kompa prie TV (LCD samsung LE40C675M1S) nenaudojant laidu. Tai koaksialinio kabelio jungtis, kuria antena sujungiama su televizoriumi ar TV-imtuvu. Jos dėka kompiuteris prijungiamas prie monitoriaus. SCART kaip ir RCA neleidžia pilnavertiškai žiūrėti raiškiosios TV (HDTV), tad ją pakeitė HDMI jungtis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...