2016 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Veidrodžiai su rėmais

Veidrodžiai su rėmais Veidrodis - jaukių namų atspindys. Visada patarsime ir pasiūlysime geriausią kainą. Didžiausias veidrodžių pasirinkimas Lietuvoje!

Veidrodžiai su rėmais
Berry Home veidrodžiai – didžiausias pasirinkimas. Naujas klasikinis didelis veidrodis tamsaus riešuto spalvos drožinėtais rėmais. UAB "Stiklo dirbtuvės" Siūlome veidrodžių, skaidrių, spalvotų ir raštuotų stiklų.


Parengė Deimantė Makarevičiūtė.

Veidrodžiai su rėmais
Tradiciškai priimta manyti, kad veidrodžio paskirtis interjere yra vien tik praktiška – į veidrodį užmetame akį išbėgdami iš. Rėminimo dirbtuvės internete, kokybiškos rėminimo paslaugos, veidrodžių gamyba, paveikslų rėminimas, nuotraukų rėminimas, pakabinimo sistemos, mediniai. Kaip žinia, vonioje be veidrodžio apsieiti neįmanoma - vien jau dėl praktinių sumetimų. Prieš didelį veidrodį patogu regtis, puoštis, šukuotis, dažytis. Pristatymo terminas apie 3 savaitės. Gausi veidrodžių su veidrodiniais rėmais kolekcija. Klasikiniai veidrodžiai būna puošti raižiniais ar stiklo intarpai perskirti dekoruotu rėmu.


Taip pat veidrodžiai gali būti perpintu rėmu ar saules formos, kelių atskirų. Apvalūs bei keturkampiai modernūs ir klasikiniai veidrodžių rėmai gali būti pritaikyti prie jūsų išsirinkto bet kokio dydžio ir formos veidrodžio.

Veidrodžiai su rėmais
Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Apvalus veidrodis mediniais rėmais, aukso spalvos. Jūsų veidrodį galime aprėminti plastikiniais, aliumininiais ar mediniais rėmais. Juos rekomenduojame rinktis ne tik pagal „skonį” ar būsto interjerą, bet ir patalpą. Grūdinto, laminuoto, dekoruoto stiklo gaminiai bei veidrodžiai.


Domina veidrodžiai mediniais rėmais? Skirtingos kainos skirtingiems gaminiams. Pastatomas veidrodis, 40 x 120 x 30 cm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...