2016 m. gruodžio 25 d., sekmadienis

Veziu auginimas

Veziu auginimas Vėžių auginimas uždarosiose recirkuliacinėse sistemose. PROJEKTAS FINANSUOJAMAS EUROPOS ŽUVININKYSTĖS FONDO IR LIETUVOS RESPUBLIKOS. Apie topinambų ir plačiažnyplių vėžių auginimo naudą.

Veziu auginimas
Yra žinomi du vėžių veisimo būdai: gamyklinis ir tvenkiniuose. Jų auginimo rinka Europoje daug mažiau užpildyta, nei siauražnyplių. Sveiki, noriu pasidometi ar tvenkinyje, pruduose veziai gyvena? Taip gavos kad ileidau koki 50vnt savan tvenkinin del sportinio intereso.
Veziu auginimas
O kokios būtu galimybės Lietuvoje urs auginti vėžius, pvz kad ir australietiška.


Ezeras Makys Molėtų rajone šalia Balninkų. Pakranteje buvau radęs mažyti negyvą vėžiuką. Kaimynai sakė, kad yra radę ir LABAI didelį iš ko. Eugenija Milerienė, Suomija turi didelę vėžių veisimo ir auginimo patirtį. Visuomenės ekologijos institutas siekia skatinti vertingiausių Europoje plačiažnyplių vėžių veisimo ir auginimo technologijų įdiegimą Lietuvoje, ypač sudominant. Vũžių jauniklių auginimas iki šiųmetukų stadijos kanaliniuose tvenkiniuose. Vũžių šiųmetukų gyvenamosios aplinkos parametrai tvenkiniuose. Astacus leptodactylus) vėžių populiacijas“ Nr.


Konsultuojame vėžių veisimo ir auginimo klausimais. Parenkame lyčių santykį veisimui tvenkiniuose. Visai kitą pobūdį verslas įgautų įdiegus dirbtinį vėžių auginimą, įkuriant specialius vėžininkystės ūkius. Plačiažnypliai ir kitokie vėžiai – gana populiarus. Dėl vėžių ir šamų auginimo reikėtų kreiptis į Lietuvos valstybinio žuvivaisos ir žuvininkystės tyrimų centro generalinio direktoriaus pavaduotoją V. Jau ilgiau kaip dešimtmetį norėdamas plėtoti plačiažnyplių vėžių auginimo verslą Biržų raj. Ričardas Balta glaudžiai bendradarbiauja. Vežiukus siūlyčiau auginti tik didelio litražo akvariume, kur daug ploto.


Vėžių veisimo ir auginimo modernios technologijos, užsienio šalių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...