2016 m. gruodžio 25 d., sekmadienis

Vystyklai kūdikiams

Vystyklai kūdikiams Vystyklai ir merliukai, kuriuos galite įsigyti jau dabar. Jūsų mažaisiais ir kviečia rinktis kokybę. Standi ir lanksti iškirptė leidžia mamai ir kūdikiui matyti vienas kitą.

Vystyklai kūdikiams
Palutės, marlės, flaneliniai vystyklai. Spalvoti marliniai vystyklai 70x80 cm. Naujagimio vystyklų komplektas 9 dalių melsvos sp.
Vystyklai kūdikiams
Sauskelnės, vystyklai ir atnaujinta spinta!


Toliau juos naudoti tiesiog darosi nepatogu, nes ir vaikutis paauga ir judėti. Auginu vaiką be sauskelnių“ – taip šiandien sako ne viena mama. Išklausykime ir šią, ir oponenčių nuomones. Mamyčių klubo“ forume yra kelios temos apie. Daugkartinės sauskelnės, ekologiškos sauskelnės, Pampers, Britton ir kt. Vystymo priemonės kūdikiams gera kaina!


Kodėl vystymas yra naudingas kūdikiui? Mamos įsčiose kūdikis įpranta prie nedidelės erdvės, jo judesių laisvė yra apribota.

Vystyklai kūdikiams
Baby Ono Kosmetiniai medvilniniai diskeliai kūdikiams. Merliukai padės ne tik nušluostyti kūdikį, bet ir bus skirtas ramiam miegui. Summer firmos vystyklas - kokonas kūdikiui SwaddleMe tinka neramių kūdikių vystymui. S dydis: tinka kūdikiams nuo 3,2 kg iki 6,4 kg. Dauguma tėvų žino, kai nuo vystyklų ir sauskelnių parausta ir sudirgsta švelni kūdikių odelė, būna sudėtinga pervystyti mažylį ir nuvalyti užpakaliuką, nes.


GREEN ROSE vystyklai iš bambuko pluošto yra antibakteriški - 98% bakterijų, patekusių ant bambuko pluošto, žūva per 24 valandas. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Lietuvoje mažiausiomis kainomis su nuolaidomis, akcijomis. Ištisus šimtmečius mūsų močiutės vystydavo kūdikius drobiniais vystyklais, kol buvo sukurtos vienkartinės sauskelnės. Tėvai lengviau atsikvėpė – nebereikia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...