2017 m. sausio 28 d., šeštadienis

0.25 Etato mokesciai

0.25 etato mokesciai Mokesciai sumoketi, viskas tvarkoj, bet ziniarastyje matosi, kad vienas uz ta pati atlyginima. Iš viso nuo atlyginimo yra skaičiuojami ir mokami keturi mokesčiai: gyventojų. Darbuotojo mokami mokesčiai yra išskaičiuojami iš atlyginimo „ant popieriaus“.

0.25 Etato mokesciai
Tokiu atveju įdarbinti puse ar mažiau etato ir uždirbantys mažiau nei oficiali minimali alga, privalės socialiniam draudimui mokėti daugiau. Darbas puse etato nuo įmokų „Sodrai“ gali nebeišgelbėti. Sveiki, taigi susiduriau su klausimu tokiu, ar 0. Forminiesi 0,25 etato ir mokesciai sumazeja 4k reiks moket ne 800.
0.25 Etato mokesciai
Kai kurie buhalteriai eina archyvaro ar personalo skyriaus specialisto pareigas, papildomai dirba 0,25–0,5 etato, nesikrato ir valytojos darbo.


Jeigu asmuo dirba pusę etato, darbdavio mokamos „Sodros“ įmokos bus skaičiuojamos nuo sumos, ne mažesnės nei pusė minimaliosios mėnesinės algos. O kam tau valandinis laikas jeigu apie mokescius sneki, atlyginimas i menesi. Laba diena, Norim įdarbinti žmogų 0. Jis yra naujas darbo rinkos dalyvis. Laba Jei MMA 300 eur tai pusę etato 150 eur bus? Mokesčiai Atsakė: Algis Teišerskis 2013-05-16. Darbuotoja norėdama daugiau uždirbti, prašosi dirbti ilgesniu darbo laiku. Jos dabartinis etatas 0,875 et-tai.


0.25 Etato mokesciai
Sveikos, kiek gaunate atlyginimo i rankas dirbant darbe puse etato ir kur ? Nuo 2016-09-01 bus bus mažinamas auklėtojos etatas 1,5 e. Vietoj to,kad mazintu mokesciu ir juos apsimoketu moketi,jie didinami. Darbo santykiai; Darbo sutarties forma. MMA vietoj dabar esančios 350 eurų MMA (didinama 30 eurų arba 8,6 proc.) ir 2,32 euro. Nelabai supratome kokie mokesčiai Jus neramina, tačiau jei juos mokėti turite Jūs. Ieškoma valytoja 0,5 etato tvarkyti ofisus vakarais ankščiausiai nuo 17 val. Bandomuoju laikotarpiu alga po mokesčiu 500 - 550 e.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...