2017 m. sausio 15 d., sekmadienis

3D patalyne atsiliepimai

3d patalyne atsiliepimai Daug gerų atsiliepimų girdėjau apie Kurimos patalynę. Kas dėl 3D, tai kaip tik naują turiu - smagi patalynė, po pirmo skalbimo nei kiek. Patalynės įvairovėje išsiskiria patalynė su 3D efektu.

3D patalyne atsiliepimai
Jos ieško tie, kuriems pabodo tradiciniai audiniai. Iš tiesų tai 3D efektas nepriklauso nuo. Sveikos, yra daug tarpininkiu, kurios pardavineja lenkiska 3d patalyne, zinau, kad uzsisako is uzsienio puslapiu, nenoriu perpardavinet, noriu.


Galvoju kad gal apgavikai ten ar gali 3D patalyne kainuoti tik 60 LT( dvigulis koplektas is 4 daliu ) ?

3D patalyne atsiliepimai
Kad ne labai kokie atsiliepimai apie 3 D patalynę. Medvilnės, mikropluošto ir satino patalynė su įvairiomis iliustracijomis ir dėmesio vertomis nuolaidomis. Vaikiška 3D patalynė su peliuku mikiu (160x200). Komplekte yra užvalkalas antklodei ir 4 užvalkalai pagalvėms-2 dideli ir 2 maži. Pažiūrėkit sudėtį, Dormeo patalynėje - 55% Tencel pluošto, jei nepatingėtumėt. Apsipirkimas iš aliexpress (Archyvas iki 2014.04.28...10 žin.9 kovo 2014Patalynė iš dodo.lt (atsiliepimai) - 2 p. Eglė Šlapkauskienė: Patalynė siuvama iš satino, damasto, batisto, flanelės, kitų medvilninių.


Domina vienas iš didžiausių prekių pasirinkimų visoje Lietuvoje? D patalynės komplektas "Rolls Royce automobilis", 3 dalių, 160x200 cm.

3D patalyne atsiliepimai
Taip pat nebus pamiršti ir tie, kuriems aktuali patalynė su 3D efektu. Patalynė – tai audinys, kuris mūsų odą liečia mažiausiai aštuonias valandas per 24. AKCIJA 32€, 200x 220cm, 4 daliu SATINO patalyne, labai. Didelis patalynės pasirinkimas, nuolaidos, greitas pristatymas. Viskas ko reikia Jūsų stilingam ir komfortiškam miegui.


D Viengulis 100% satino - medvilnės patalynės komplektas!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...