2017 m. sausio 31 d., antradienis

7 Nestumo menuo

7 nestumo menuo Septintasis nėštumo mėnuo (25-28 savaitės). Naktį reikėtų miegoti mažiausiai 7-8 valandas. Gimdos dugnas pakyla virš bambos 7-8.

7 Nestumo menuo
Trečiasis nėštumo mėnuo (9-12 savaičių). Vaisius 6-7,5 cm ūgio ir sveria apie 16 g. Tai paskutinis I nėštumo trimestro mėnuo. Jus jau sulaukiate trečios trimestro.
7 Nestumo menuo
Tai laikas kuris ypač pasireiškia emociniu nestabilumu nuo džiaugsmo ir blogos nuotaikos.


DELFI - Paskutiniai trys nėštumo mėnesai labai svarbūs būsimam vaikučiui: kiekvieną. Aštuntasis mėnuo: paskutinės treniruotės prieš startą. Laikoma, kad būtent nuo dabar mažylis pradeda itin stipriai jausti mamos emocinius išgyvenimus. Pagrinde nestumas yra skaiciuojamas savaitemes. Tarkime jei pastojimo diena yra sausio 15, tai vasario 15 bus menuo, Kovo 15. Taigi, prasidėjo septintasis nėštumo mėnuo. Dauguma moterų atsikvepia su palengvėjimu: liko ne tiek jau daug.


7 Nestumo menuo
Ką jaučia moteris 25-ąją nėštumo savaitę? Atsižvelgiant įtai, kad vienas nėštumo mėnuo yra 28 dienos (4 savaites), 25 savaitės yra 6 nėštumo mėnesiai. Ką turime žinoti 7-9 nėštumo mėnesiais? Pirmasis nėštumo trimestras prasideda nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos ir. Nors judėti vaikelis pradeda jau 7-ą ar 8-ą nėštumo savaitę, pirmuosius. Mylėtis ar nesimylėti nėštumo metu, daugeliu atveju išsiskiria net ir. Man paskutinis nėštumo mėnuo buvo ypač sunkus.


Dabar dukrytė naktį parpia po 6–7 val. Merginoms, kurios laukiasi pirmą kartą, bet kokia nėštumo būsena yra nauja, nepatirta ir kelianti klausimų “ar taip turi būti”.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...