2017 m. sausio 9 d., pirmadienis

Aprangos stiliai

Aprangos stiliai I pusėje klasicizmo literatūros ir meno stiliaus gyvavimo metu. Kartais aprangos stiliumi įvardijamas individualaus žmogaus aprangos. Dažnai teminis vakaras, gimtadienis, firmos karnavalas, ar net mergvakaris, bernvakaris turi tam tikrą paskirtą temą, rūbų stilių ar spalvą.

Aprangos stiliai
Didelės veltos šukuosenos, daug papuošalų, spalvoti neoniniai drabužiai, blizgučiai, žvyneliai, ryškus makiažas, riešinės. Gal buvote pasidėjusi suknelę, tačiau ir vėl „įšokote&quote; į džinsus? Gal ant kėdės liko išlygintas švarkas, o jūs vilkite tuos pačius. XXI amžiaus moterys turi iš ko rinktis.
Aprangos stiliai
Sunku pasakyti, kokia dalis iš 717.


Dažnai jam suteikiamas tam tikro istorinio (arba epochos) stiliaus reikšmė. DELFI - Rūbai papasakoja daug – apie mūsų skonį, piniginės storį, užimamas pareigas. Vienaip rengiasi menininkai, kitaip – sekretorės. Kas gali būti blogiau už tai, kai neturi kuo apsirengti? Maža to, viduje dar kirba ir nenumaldomas alkio jausmas, kuris, besikerojant abejonėms. Tačiau yra keli pagrindiniai stiliai, kurių variacijų yra.


Neformalios jaunimo organizacijos 4 2. Pagrindinės jaunimo subkultūros ir jų bruožai Lietuvoje 7 2.

Aprangos stiliai
Aikšte eina moteris, kurios apranga iškart krenta į akis; ji – iki smulkmenų apsirengusi pagal paskutinę madą. Išsiskirdama iš būrio žmonių, ji pritraukia aplinkinių. Puošnus kasdienis smart casual aprangos kodas. Kaip reikėtų rengtis pagal puošnų kasdienį (smart casual) aprangos. Kokie drabužiai yra privalomi, o kokių aprangos dalių vilkėti nėra. DELFI - Stilius yra daugiau susijęs su charakteriu nei drabužiais.


Moterys pagal šį aprangos kodą gali dėvėti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...