2017 m. sausio 31 d., antradienis

Apsipirkti augustave

Apsipirkti augustave Apsiperkame Augustave, Lenkijoje. ODIDO - frančizės tinklas, vienijantis vietines parduotuves. Kartą per mėnesį yra leidžiamas akcijų laikraštukas, kuriame siūlomos prekės patraukliausiomis.

Apsipirkti augustave
Kuo toliau nuo sienos – tuo prekės. Iš uostamiesčio į Lenkiją apsipirkti pirmą kartą patraukę klaipėdiečiai. Sužinojęs apie atpigusį zlotą išskubėjo į parduotuvę Augustave: kiek. Ne, to dar nebuvo: slovakai pas mus apsipirkti čiuožia slidėmis?
Apsipirkti augustave
Pasak jų, stiprus euras lemia, kad lenkų kaimynai gali.


Maisto prekės Lenkijoje, Lenkija, Augustavas. Kainos viliojančios, tik reik pas juos apsipirkimo kortą (vienkartinę). Pagrinde stovi miesto pakraščiuose, palei pagrindinį ar centrinį kelią. Pakeliui pilna skydų su nuorodomis, kaip iki jų nuvažiuoti. Taip pat rekomenduojame skaityti: Ar verta apsipirkti Lenkijoje pigiau? Tiems, kurie planuoja vykti į Lenkija apsipirkti.


Keletas kainų nurodyta apytiksliai: “KAUFLAND”-Augustave: Mėsa(nugarinė) 1kg. Išsirinkau Augustavą – Lenkijos miestą, pro kurį ne kartą teko važiuoti, bet nė.

Apsipirkti augustave
Labai noriu kad patartumete ar apsimoka vaziuoti apsipirkti i Lenkija maisto buities prekiu ir t. Gal kas zinote kur geriausiai ir pigiausiai galima. Mes ir rytoj gryztame i LT ir zadame vaziuoti apsipirkti i Lenkija kokia dienele. Vietoj apsipirkimo malonumo – kelionė Augustavo šliuzais. Lietuvos reguliariai važiuoja apsipirkti į Lenkiją. Gera proga papramogauti svetur ir apsipirkti pigiau!


Lauks romantiškas plaukimas Augustavo. Suvalkuose, Augustave ar panašiai ;).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...