2017 m. sausio 28 d., šeštadienis

Ateiviai lietuvoje

Ateiviai lietuvoje Netikri debesys,ateiviu technologijos virs Kauno. Lietuva, kai nori, pasistengia ir padaro. Visos naujienos, reportažai ir komentarai apie Ateivis, publikuoti portale 15min.

Ateiviai lietuvoje
Bet skirtingai nuo ateivių iš Zeeba planetos, kurie jau išsilaipino Žemėje prieš 14 mėnesių, Gootans yra žymiai aršesni“, - sakė „ekspertas“ prie JTO. Dažnai užkietėję skeptikai tvirtina, kad apie NSO ir ateivius kalba tik. Devita džiaugiasi, kad Lietuvoje šia sritimi besidominčių žmonių vis.


Ar ateiviai užgrobė Lietuvoje valdžią ?

Ateiviai lietuvoje
Kodėl žmonės taip blogai gyvena, o biurokratai nejaučia jokio nepritekliaus ? Kodėl jie nuolatos nutukę ir su šypsenomis. Ar dar kas nors yra ka buvo pagrobia ateiviai? Daugiau niekas nieko neraso apie tai, o jis savo. Skrydžių kontrolieriai iš Sibiro tvirtina, kad juos pribloškė dideliu greičiu skrendantis NSO, iš kurio kažkas kalbėjo nesuprantama, panašia į. Apie ateivius, nežemiškas planetas ir rimtas. Lietuvoje yra nemažai jaunų žmonių, rimtai besidominčių ir tyrinėjančių šią sritį, tačiau ufologija. Bendrovės "Lockheed Martin" pristatinėti, ko gero, nereikia. Lietuvoje, nors ir kaip neįtikėtina, nėra vien laki fantazija.


Ateiviai lietuvoje
Fantasmagoriškas, tačiau kruopščiai užrašytas incidentas įvyko jau nepri- klausomoje. Kai kurie mokslininkai mano, kad „annunaki“ buvo ateiviai iš žvaigždžių. Zecharia Sitchinas teigia, kad „annunaki“ buvo ateiviai iš. O danguje nuolat sušmėžuojantys šviesuliai yra ateivių laivai. Paranormalių reiškinių naujienų portalas: kosmosas, mistika, anomalija, nso, ateiviai, burtai, magija, astrologija, ezoterika, medicina, antikvaras, skelbimai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...