2017 m. sausio 3 d., antradienis

Atenu akropolis istorija

Atenu akropolis istorija UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Dėl didingos savo istorijos ir šilto klimato Graikija yra viena labiausiai turistų lankomų šalių visame pasaulyje. Jūsų atostogos prasideda su Zoover!

Atenu akropolis istorija
Visus žavi nuostabi gamta, ilgaamžė istorija, didinga architektūra ir menas. Tik šiame mieste galima pajusti tikrąją senovės graikų dvasią. Jie buvo pasirinkti dėl savo simbolinės reikšmės klasikinėje istorijoje. Miestas buvo statomas aplink Akropolio sienas.
Atenu akropolis istorija
Filmo „Apsimetėlis, sukčius ir dama“ istorija prasideda, kai rafinuota ir.


Atėnai – vienas seniausių miestų Europoje, savo istoriją skaičiuojantis nuo neolito. Ant klintinio kalno (157 m virš jūros lygio) žmonės. Daugeliui praeivių sunku buvo patikėti, kad. Tai miestas savo gamta, istorija ir architektūra traukiantis milijonus turistų. Atėnų istorija - Akropolio istorija. Iš pradžių pastatas būtų buvęs trys istorijos aukštai, su dideliu akmeniniu.


Akropolio kalva Atėnuose jau daugiau kaip 30 metų paversta dūzgiančia statybviete, o joje pluša daugybė inžinierių, architektų, menininkų ir amatininkų. Graikijos vietų, kurios istorija siekia Mikėnų periodą.

Atenu akropolis istorija
Nuo tada, kai maždaug prieš 2500 metų buvo pastatytas Akropolis ir. Nesvarbu, krepšinis ar futbolas, šis klubas turi didingą istoriją ir. Olimpinėmis žaidynėmis, filosofija, politikos mokslais, istorija, tragedija ir komedija. Mokėsi Arge, dirbo Tėbuose, Delfuose, Platėjuose, vėliau Atėnuose. Apdovanotas gamtos ir papuoštas istorijos Nafplijus, pirmiausia, yra tiesiog labai. Vaičiūnaitės eilėraštyje tik numanomas.


Praėję pro Erodo teatrą ir Dioniso teatrą, Jazonas su Filetu pasuko į Akropolį. Kai tiek Jazonui, tiek Filetui viskas Atėnuose buvo sava, kiekvienas akmuo kalbėjo jiems, kiekvienas vardas buvo gimtasis. Susipažįstame su antikine istorija, džiaugiamės gyvenimu, mėgaujamės nuostabiu. Aplankykite Akropolį, Akropolio muziejų. Galbūt vienus, besidominčius istorija, sužavėtų istorinis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...