2017 m. sausio 23 d., pirmadienis

Baikalo ezero paslaptys

Baikalo ezero paslaptys Daug paslapčių savo gelmėse slepia giliausias pasaulyje (1620 m.) ir apie. Baikalo ežero pakrante buvo tiesiama. Ignalinos Ilgis - vienas įdomiausių ir paslaptingiausių Lietuvos ežerų.

Baikalo ezero paslaptys
Jo dugnas nepaprastai įvairus, vakarinėje ežero pakrantėje po vandeniu. Vietos gyventojai pasakoja, kad būtent ten pastaruoju metu padažnėjo keistų reiškinių. Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Pasaulio paslaptys.


Antarktidos ledas slėpė šį ežerą, kuriame galbūt yra priešistorinių ar mokslui dar nežinomų gyvybės formų.

Baikalo ezero paslaptys
Apie Lietuvos ir Rusijos geležinkelių tiesimo ypatumus bei paslaptis 17. Eidami palei Irtyšių į pietus, jie pasiekė stepę. Paslaptis ši yra didelė” – taip turėtu atsakyti į šį klausimą. Aiškinsitės magijos persmelkto šamanizmo paslaptis. Rusų legenda sako, kad Dievas, skrisdamas virš Sibiro, nušalo rankas.


Jis vis dar pilnas neatskleistų paslapčių. Kalvos prasivers ir atskleis savo paslaptis ir įdomybes; suprasite, iš kur. Anot vietinių, čia netupia paukščiai, nekimba žuvys, o šalia ežero "baugu". Tačiau didžiausia Labynkyro paslaptis - „velnias“ (anot jakutų ir evenkų), apie kurį žinoma vos ne nuo 16 a.

Baikalo ezero paslaptys
Jis yra pilnas paslapčių ir paslapčių. Rodos, buvęs girininkas nejučiomis bus išplepėjęs šiek tiek paslapčių, kurios, kaip sakoma. Girona Ištirti paslaptis, istorinio Žironos miesto širdyje.


Pavadinta senovės šiaurės eurazijiečiais, ši gentis buvo „gentis-vaiduoklis“ iki pat 2013 m. Ne paslaptis, kad meistrai pasirengę atiduoti beprotiškus pinigus už.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...