2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Balima valykla kainos

Balima valykla kainos UAB BALIMA Chemine valykla Vilnius , Ozo g. BALIMA, UAB drabužių valykla ir skalbykla, Įmonės informacija. Telefonas, +370 5 2760450 , 2757215 ,2152772.

Balima valykla kainos
Darbo laikas, Darbo laikas I-V 8-17. Valykla BALIMA - nesinaudokite jos paslaugomis (7). Mobilus telefonas, Balima Mobilus telefonas. Raktažodžiai: skalbyklos, valyklos, verslo paslaugos.
Balima valykla kainos
Su šiuo kuponu Jums priklausys 30 proc. Aš tai naudojuosi ir skalbyklos ir valyklos paslaugomis.


O kiek kainuoja skalbykloje patalyne isskalbt? BALIMA - tai cheminio valymo ir skalbimo paslaugas teikianti įmonė. Pasiūlymas praktiškiems žmonėms, mėgtantiems švarą! Jūsų drabužių švara pasirūpins valykla “BALIMA”, o su Geraakcija. Tik 19 Lt už cheminį drabužių valymą valykloje "Balima", Vilniuje! Mes esame įmonė, turinti vieną didžiausių patirčių. Paslaugos, Skalbyklos ir valyklos, skalbyklų įranga.

Balima valykla kainos
PC PUPA), LT-06269, VILNIUS Švaros Pasaulis, UAB priėmimo punktas.


Panda valykla kainos – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę visais. Akela" laiko neblogas kainas ir turbut mano, jog jie vieninteliai tokie. PC "iki" esančią valyklą BALIMĄ nunešiau valyti savo vestuvinę suknelę ir atsiėmiau ją. IŠLAIDOS - ISIC pažymėjimas kainuoja 30 Lt. Valyklos, taisyklos Drabužių valykla ir skalbykla Balima. ISIC su integruotu studento elektroniniu viešojo transporto bilietu kainuoja 33 Lt.


UAB „Juvidė“ tikslas yra kokybiškai ir už prieinamą kainą suteikti klientams valymo. IĮ "Linartika" - sparčiai besiplečianti įmonė, kurios pagrindinė veikla yra skalbimas, cheminis valymas. Turinti keturis priėmimo punktus ir modernią skalbyklą. Pas mus Jusu laukia malonus aptarnavimas ir pigiausios Vilniuje kainosPR: 6, CY: 10, backlinks: 355891, ref.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...