2017 m. sausio 23 d., pirmadienis

Bertoletijų riešutai kaina

Bertoletijų riešutai kaina Informacija apie alergenus: Supakuota aplinkoje, kurioje yra riešutų ir sėklų. Ekologiški bertoletijų riešutai (braziliški) AMRITA, 150 g. Norėdami peržiūrėti savo atliktus užsakymus arba matyti specialias kainas, prisijunkite.

Bertoletijų riešutai kaina
Visi puikiai žinome jų teikiamą naudą – riešutuose gausu baltymų, mineralų, vitaminų, nesočiųjų riebalų rūgščių ir skaidulų, kurios mažina. Jūsų stalo iš pačios tolimosios Pietų Amerikos. Puikaus skonio braziliniai riešutai labai universalūs – jei norite galite. UAB "Karališki riešutai" - bertoletijų riešutai iš Bolivijos ypatingi savo.
Bertoletijų riešutai kaina
Gliaudentu riesutu vieno kg kaina 30 euru. Tikrai džiaugiamės galėdami pasiūlyti šiuos labai vertingus riešutus itin.


Kaip ir kiti riešutai bertoletijos praturtina mitybą, suteikia energijos. Pekano-karijų riešutai yra vitamino E, baltymų ir nesočiųjų rūgščių (omega-6) šaltinis. Vitaminas E – svarbus antioksidantas, slopinantis daugelio kenksmingų. Bertoletijos-braziliniai-riesutai-ekologiskos-200g. Daugiau nei trečdalis vyresnių nei 40 metų vyrų patiria erekcijos sutrikimų. Dažnai ši problema kamuoja ir jaunesnius, net pačiame jėgų. Nuo mažyčių kedro riešutėlių iki didžiųjų bertoletijų, nurinktų Pietų Amerikos.


Bertoletijų riešutai kaina
Rapunzel moka sąžiningą kainą už ekologiškus pekano riešutus, kas yra gerokai. Gamintojas (-a) RAWJUS Šiuo metu prekės neturime. Riešutuose gausu baltymų, mineralų, vitaminų, nesočiųjų riebalų rūgščių ir skaidulų. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Brazilinės bertoletijos – vaisingumui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...