2017 m. sausio 2 d., pirmadienis

Bilietų pasaulis

Bilietų pasaulis Bilietai LT - patikimas bilietų platintojas Lietuvoje, dirbame. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis. Klientai, bandantys patekti į šios sistemos internetinę svetainę automatiškai nukreipiami. Prekybos ir pramogų centras AKROPOLIS. Elektroninė bilietų platinimo sistema - internetu ir SMS. BILIETŲ PASAULIS bilietų pardavimo vieta. Bilietai į renginius, koncertus, spektaklius ir kitas laisvalaikio pramogas „TOP EXCHANGE“ valiutos keitykloje, -2 aukšte.

Bilietų pasaulis
Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.


Bilietu Pasaulis belongs to the concern AS Baltic Ticket. Rekomenduojame įmonę, kurios veikla gali būti panaši į Bilietų pasaulis, UAB. Oficialus „Stumbro“ bilietų platintojas 2016 m. Nuo šiol bilietus į Kauno „Stumbro“ namų rungtynes „SMScredit. UAB “Bilietų Pasaulis” yra teatro, spektaklių, koncertų, festivalių, vakarėlių, sporto bei kitų renginių bilietų platintojas. Naujausias bilietų platintojas Lietuvoje. Litexpo“ keičia bilietų į renginius platinimo sistemą 2013. Paplepėjimai įvairiomis temomis; Bilietų pasaulis, pagalbos!

Bilietų pasaulis
Kalėdų siautulys svingo ritmu su „The Ditties“ ir „Lonely Lips“.


Lietuvoje nebuvo užburiančios svingo eros, tačiau jos dvasia. Išankstiniai pirmieji bilietai į 2016 metų Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą jau prekyboje. Jau galima įsigyti bilietus į NKL finalinio ketverto turnyrą, kuris balandžio 13-14 dienomis vyks Alytuje. Jame dėl NKL čempionų vardo ir vietos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...