2017 m. sausio 24 d., antradienis

Dezinfekavimo priemones nagams

Dezinfekavimo priemones nagams Alkoholinė dezinfekavimo priemonė rankoms 4. Valymo priemonės, dezinfekantai, biocidai skirti dezinfekuoti rankoms, įvairiems paviršiams bei įrankių sterilizacijai. Odos dezinfekcijos priemonė Kodan Tiktur forte (bespalvis), 250 ml Schulke&Mayr GmbH 5,07 €.

Dezinfekavimo priemones nagams
Formos priaugintiems nagams Kinetics K-Forms, 1 vnt. Papildomos kirpėjo darbo priemonės - Dezinfekavimo priemonės. Valymas, dezinfekavimas ir pašalinimas. Dezinfekuoti batus yra ne mažiau svarbu, nei gydyti užkrėstus grybeliu nagus.
Dezinfekavimo priemones nagams
Sluoksni jo uztepi, po to nagu lakas ir vel 2 sluoksniai to stipriklio! Priemones visada yra dezinfekuojamos tik klientei matant, kad jai paciai.


Tokios dildės puikiai tinka ir lūžinėjantiems, silpniems nagams. Gigasept Instru AF yra koncentruotas kombinuotas instrumentų valymo ir dezinfekcijos. Metalinis taip pat tinka, tačiau tokiu atveju reikia kruopščiai laikytis higienos sąlygų (dezinfekuoti ir laikyti švarioje dėžutėje). Taip pat ir visas reikiamas priemones manikiūrui ir pedikiūrui: įrankius, dezinfekavimo priemones, UV ir LED lempas, priemones šiltam manikiūrui, nagų. Rankų dezinfekavimo priemonė 100ml, LV " prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje. Rinkinyje yra: Servetės valymui, Dezinfekavimo priemonė, Odelių minkštiklis. Akrilo ir gelio sistemos priedai - Profesionalūs klijai gelio nagams, su teptuku.

Dezinfekavimo priemones nagams
Manoma, kad kas antro Lietuvos gyventojo odą, kojų arba rankų nagus yra.


Klasikinis manikiūras -dezinfekuojamos rankos, rankos merkiamos į šiltą vonelę. Medicinos technika ir priemonėsJūsų vaistinėlėOdos antiseptikai ir amoniakas. LV rankų dezinfekavimo priemonė, 100 ml. Jos tėra profilaktikos priemonė, naudojama nagoms dezinfekuoti, kad sumažėtų rizika karvėms. Nagas dezinfekuoti galima ir patiesus dezinfekavimo čiužinius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...