2017 m. sausio 20 d., penktadienis

Dienines uzuolaidos kainos

Dienines uzuolaidos kainos Pas mus didžiulis pasirinkimas: nuostabios pasiūtos, modeliuotos, siuvamos pagal Jūsų užsakymus. Užuolaida Zakard 9907, 200 x 245 cm. Dieninės užuolaidos (standartinės).

Dienines uzuolaidos kainos
Minimali kaina - Maximali kaina: 0,00€ - 400,00€. Prekių pasirinkimas ir kainos gali skirtis nuo esančių parduotuvėje. Stilingos dieninės užuolaidos gali apjungti visuskambario elementus. Naktinės užuolaidos ADONIS, baltos sp. Domus Lumina užuolaidos sukurs namuose daugiau jaukumo ir pagyvins interjerą.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Daugeliui aktualus klausimas - kiek kainuoja pasisiūti užuolaidas. Geriausi kainų pasiūlymai Panevėžyje! Tradiciškai užuolaidas galima skirstyti į dienines ir naktines. Pasak pašnekovo, nors kol kas jų kaina yra pakankamai didelė, tačiau. Tai irgi kainuoja, bet nė iš tolo ne tiek, kiek metrų metrai įdomesnio.


Klasikines užuolaidas daugelis mūsų supranta paprastai: dieninės ir naktinės, daugiau ar mažiau parauktos, gali būti parištos šonuose. Visą audinių asortimentą galite rasti „Audrineta“ Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Dienines uzuolaidos kainos
Labai gražiai dera dieninės užuolaidos su naktinėmis thumbup. Parduodu beveik naujas dienines užuolaidas. Didžiausias baldų ir interjero detalių pasirinkimas Lietuvoje! Lengvos dieninės ir naktinės užuolaidos.


Uzuolaidu ismatavimai:aukstis 255cm,plotis 680cm. Jums įsigyti dailias pasirinkto dizaino ir spalvos dienines užuolaidas VISOJE LIETUVOJE už patrauklią kainą. Beje, galėsite rinktis ir naktines. Jose galėsite įsigyti reikalingų prekių už mažesnę kainą nei įprastose užuo. Nors užuolaidų įrengimas kainuoja mažiau, nei viso kambario remontas, tačiau tai taip. Vienas iš jų, dažnai net pagrindinis yra užuolaidos.


Kaip pasirinkti tinkamas dienines užuolaidas ir. Tai 3D užuolaidų prekių kategorijoje, kurioje rasite užuolaidas pagal kiekvieno skonį ir norus. Pirkdami jas nepamirškite ir prekių kategorijoje yra visa patalynė. Susiradom vienam (tikrai ne pačiam prabangiausiam salone) užuolaidas, pardaveika tokia kalbi kad. Plotis : pagal jūsų pageidavimus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...