2017 m. sausio 24 d., antradienis

Diva salonas sukneles

Diva salonas sukneles Visas šias sukneles jau galite pasimatuoti DIVA studijoje Kaune. Visas šiame kataloge esančias sukneles galite ir įsigyti, ir išsinuomoti. DIVA - vestuvių mados studija added 2 new photos to the album: Turimos Lorenzo Rossi suknelės.

Diva salonas sukneles
Diva pridėjo 24 naujas nuotraukas naujų nuotraukų į albumą: TRUMPOS SUKNELES DIVA. NUOTAIKŲ KLAIDŲ RENKANTIS VESTUVINĘ SUKNELĘ. Vestuvinė suknelė iš vestuvių mados studijos DIVA. Vestuvių mados studija „DIVA“ – naujai Kauno senamiestyje atsidarantis.
Diva salonas sukneles
San Patrick prekinis ženklas, priklausantis Ispanijos vestuvių mados namams.


Stengiamės dėl būsimų nuotakų, kad jos. Joms bus ne tik pasiūlyta ne tik išsirinkti suknelę, bet ir galimybė šventės dieną pasinaudoti „Diva“ privalumais – grožio erdve. Grožio naujienos, salonų katalogas, mokymai, seminarai, plaukų priežiūra, veido ir kūno. Jūs esate čia: Bendras katalogas; Salonai; DIVA grožio studija. Suknelių salono „Diva“ atidarymo vakaras. Vakaro akimirka Elvyra Monginienė ir Antanas Mažonas Jordanas Poškaitis ir Gediminas Juodeika. Salono savininkę Salomėją (dešinėje) viena po kitos įkurtuvių proga.


Salono „Diva“ grožiu pasirūpino interjero dizainerė Kristina Grybaitė.

Diva salonas sukneles
MJ Salonas gali Jums pasiūlyti didžiulę įvairovę garsių dizainerių vakarinių, proginių suknelių. Apsilankykite ir atraskite vakarines, progines sukneles. Tokios net ir vakarinės suknelės nesu turėjusi. Podiumu tarsi gulbės plaukė pirmieji itin prabangaus vestuvinių suknelių salono DIVA modeliai. Vilkėdamos ištaigingas ilgu šleifu sukneles.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...