2017 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Dizaino studijos lietuvoje

Dizaino studijos lietuvoje VDU pristatė tarptautines mados dizaino studijas. Mados industrijoms įgaunant pagreitį Lietuvoje, VDU tikisi, kad pavyks pakeisti mūsų. Tai vienintelė išskirtinai į meno studijų sritį orientuota privati kolegija Lietuvoje, kuri garsėja ir dėl taikomojo studijų pobūdžio.

Dizaino studijos lietuvoje
Bet kas geriau gali papasakoti apie. Vilniaus dizaino kolegijoje, pasirinkus mados dizaino studijas, siūlomos dvi – eksperimentinio mados dizaino ir stiliaus dizaino – specializacijos. Kas tai: Dizainas – studijų programa, skirta kūrybiškai ir kritiškai mąstančioms asmenybėms, gebančioms taikyti įvairias informacines technologijas dizaino.


Bakalauro laipsnis iš akredituotų kolegijų ir universitetų gali būti svarbūs Kovos akmenys į sėkmingą karjerą. Sukurti tokią erdvę, kurioje būtų gera gyventi, mokytis, dirbti ar tiesiog būti – nelengva užduotis. Ir pradedantieji interjero dizaineriai, ir seni dizaino vilkai neturėtų pamiršti, kad nepaisant to, jog. Interjero dizainas ne vien malonus faktūrų ir spalvų derinimas. Pieto Oudolfo sodų banga randa atgarsį ir Lietuvoje. Nesvarbu ar tai kolegija ar universitetas tiesiog įdomu sužinot ar tikrai verta dėt. Valstybinis kodas: 653W21001 ISCED kodas: 52121.


Aprangos dizainas – studijų programos aprašas. Kviečiame registruotis į interjero dizaino studijas Kaune. Per eilę metų "7JAUSMAI" interjero dizaino kursus visoje Lietuvoje baigė šimtai studijų absolventų.

Dizaino studijos lietuvoje
Grafinis dizainas – vizualinio turinio pateikimas įvairiomis meninėmis ir techninėmis priemonėmis. Nemokamai konsultuojame studijų užsienyje klausimais bei organizuojame stojimus į Danijos, Nyderlandų, Anglijos, Švedijos ir Škotijos. Olgos Kondratovos dizaino studija nuo. Boen (Norvegija, Lietuva) grindų dizaino studija.


CHANGE ROOM”: – pasirinkite kambarį ar jo tipą, kuris būtų kuo panašesnis į jūsų. Studijų sritis: Technologijos mokslai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...