2017 m. sausio 16 d., pirmadienis

Europos sajungos veliava

Europos sajungos veliava ES vėliava – tai 12 aukso spalvos žvaigždžių. ES simboliai yra keli: aukso spalvos žvaigždžių ratas mėlyname fone, L. Gaminame organizacijų, valstybių, miestų vėliavas pagal užsakymus.

Europos sajungos veliava
Europos vėliava JPEG arba vektoriniu formatu. Vėliava — tai tautos ir valstybės skiriamasis simbolis, o jos iškėlimas atmintinomis ir valstybės švenčių dienomis — ne tik privaloma kiekvieno. Komplekte – 5 vienetai 2 eurų monetų. Vėliava pagaminta iš plonos medžiagos ir pritvirtinta ant lazdelės.
Europos sajungos veliava
EUROPOS SĄJUNGOS STALO VĖLIAVĖLĖ: audinys 100 % poliesteris; Trispalvė vėliava, kurią sudaro trys vienodo pločio juodos, baltos ir raudonos spalvos.


Pirmininkavimo ES Tarybai metu jie. Gamintojas: Lindemann; Prekės kodas: DVEUR20; Ar turime:. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Dešinėje pusėje yra užrašyta LIETUVA 1985–2015. Baltijos jūros diena paminėta pirmą kartą Klaipėdoje iškeliant 120 kvadratinių metrų dydžio aitvarą-vėliavą. Lietuvos bankas rytoj, lapkričio 17 d. ES turi keletą simbolių, iš kurių geriausiai žinomas – geltonų žvaigždučių apskritimas mėlyname fone. Vėliavos dešinėje pusėje yra užrašas „LIETUVA.


Europos sajungos veliava
DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS VALSTYBĖS VĖLIAVOS IR KITŲ VĖLIAVŲ ĮSTATYMO. ES struktūrinė parama pagal Ekonomiko augimo veiksmų programos „Ūkio konkurencingumui ir ekonomikos augimui skirti moksliniai tyrimai ir. Gido profesija neprivalo atitikti ES lygiu suderintų mokymo reikalavimų. Tiek kiek vėliavoje vaizduojama žvaigždžių. Nuotraukos: europos sąjungos vėliava.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...