2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Filharmonija bilietai

Filharmonija bilietai DĖMESIO: likus valandai iki koncerto, bilietai parduodami koncerto vietoje ir tik į tos dienos koncertą. Piotr Čaikovskij, John Tavener. Lietuvos nacionalinės filharmonijos Didžioji salė.

Filharmonija bilietai
Filharmonijos kasa dirba antradieniais – sekmadieniais 14 – 18 val. Koncertas iš ciklo „Diriguoja jaunieji“. Bilietai į Naujojo sezono koncertus jau parduodami!


Pirmieji bilietai į Naujųjų metų. TIKETA, UAB bilietų kasa žemėlapis. Italijos susivienijimo 150-osioms metinėms. Kauno valstybinė filharmonija (bilietai tik į Kauno filharmonijos renginius)), LT-44252. BILIETAI: Informacija apie bilietus. LIETUVOS NACIONALINIS SIMFONINIS. KARALIŠKOJO FILHARMONIJOS ORKESTRO KONCERTAS. Vienuolio 1, 01104 Vilnius Bilietų užsakymas Tel.


Gleb Pyšniak (violončelė) Ivan Petricevich (gitara, Kroatija). Programa: Franz Schubert, Manuel de Falla, Ástor Piazzolla. Kalbos vakaras Vivat Republica! TIKETOS pristatyta naujoji bilietų platinimo sistema visiškai keičia požiūrį į bilietų pirkimą. Dabar juos galima įsigyti bet kuriuo paros metu net neišeinant iš namų. Nacionalinėje filharmonijoje. Adresas: Náměstí Republiky 5, Senasis miestas; bilietai 250-600 kronų; kasos.


PKF Prahos filharmonija turi ilgalaikį pasisekimą ir tarp kritikų, ir tarp mėgėjų. Bilietus į festivalio filmus ir renginius galima įsigyti festivalio. Data, Kategorija, Pavadinimas, Renginio vieta, Bilietų kainos, Bilietus galima įsigyti. Pageidaujantys rezervuotis vietas, prašome kreiptis el.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...