2017 m. sausio 7 d., šeštadienis

Girstucio baseinas treneriai

Girstucio baseinas treneriai Modernus, kauniečių pamėgtas lankyti baseinas! Dėl plaukimo treniruočių kreiptis į trenerius. Girstučio" sporto komplekso treneriai, daugybė gerai nusiteikusių žmonių ir valanda.

Girstucio baseinas treneriai
Plaukimas vaikams, suaugusiesiems, nėščiosioms ir senjorams. Sūkurinės vonios, pirtys, čiuožyklos. Vaikų treneriai - savo srities profesionalai!


GIRSTUČIO baseino treneris - Paulius.

Girstucio baseinas treneriai
Kas Jus motyvuoja užsiimti tuo ką darote. Girstučio“ baseinas gali didžiuotis būdamas vienas iš didžiausių ir moderniausių sporto kompleksų Lietuvoje. Po šiuo daugiafunkcinio pastato stogu baseino. Visą šeštadienį lauks profesionalių trenerių vedami. Giedrius Martinionis yra žinomas kaip. Jeigu per pirmą treniruočių mėnesį profesionalūs treneriai. Kauno plaukimo mokyklos ugdymo vedėjas ir treneris, trijų.


Girstučio” baseinas, kuriame būtų galima sukurti panašų plaukimo centrą kaip ir. Patyrę treneriai mokys vaikus ir suaugusius plaukti, vyks vandens aerobika.

Girstucio baseinas treneriai
Romanas Teličėnas baseine dirba samdomu treneriu ir su valdzia nera. Medinukas dviejų 25 m ilgio takų baseinas Kaune įkurtas netoli Sporto. Girstutis“) baseine kartu dirbo treneris Sigitas Rudokas. Kėdainių sporto centro, valdančio baseiną Vilainių sporto komplekse. Pakščiu važiuoja kas antrą dieną ir dirba. Treniruotes vaikams ir tėvams veda profesionalūs treneriai.


Lietuvos sporto universitete rengiami plaukimo treneriai, LPF skiria nemažai lėšų. Girstučio baseinas” – Girstučio baseinas vienas ir didžiausių ir moderniausių sporto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...