2017 m. sausio 7 d., šeštadienis

Grazus padekos zodziai draugams

Grazus padekos zodziai draugams Ieškai gražių minčių apie draugystę, draugus, ar draugams? Gražūs žodžiai draugams: Aš žinau, tu žodžio nepratarsi, Nepaduosi rankos išdidus. Vien tik akys pasakys be garso.

Grazus padekos zodziai draugams
Atsisiųsk sveikinimą į telefoną! Siųsk SMS (žinutės kaina 0,30 €) numeriu 1337 su tekstu: PAY SVK 4821. Laikas, gyvenimas, gyvenimo prasmė. Trumpos frazės apie draugus, kas yra tikra draugystė, prasmingi žodžiai apie draugą.
Grazus padekos zodziai draugams
Noriu padėkoti visiems draugams už gražius gimtadienio sveikinimus ir linkėjimus, už tai, kad pasijutau svarbi, nepamiršta ir mylima.


Pripažinkite,dažnai būna kai norisi ką nors gražaus pasakyti ar. Kad taip neatsitiktų siūlau keletą gražių minčių skirtų būtent - Draugams. Kartais nežinai kaip pasakyti draugui. Kokia šiluma pajunti jį pamatęs. Nežina kaip pasakyti jog nori būti visada kartu. Nežinai kaip pripažinti, jog tau to draugo. Draugai yra lyg tylūs angelai, kurie pakelia mus aukštyn, kai mūsų sparnai pamiršta, kaip reikia skraidyti… Ne tas laimingas, kuris.


Kažkam tu esi viskas, kiekvieną minutę.

Grazus padekos zodziai draugams
Kad pasakytume jums komplimentą, Nebūtina matyti, kaip atrodot šios minutės esaty, Užtenka atsiminti žvilgsni. Gal kas galit parasyt graziu padekos zodziu mokytojai. Ir draugai namų slenkstį šį lankė. Gimtadienio palinkėjimai, sveikinimai draugams. Giedrės Mičiūnienės knyga „Širdies žodžiai“ – malonus įvykis ne tik rajono. Dalintis su draugais, Reklamuok.


Tepuošia tau kelią jaunystės žiedai Ir širdį ramina draugystės draugai. Mieloji mano, gražaus pavasario, saulėtos nuotaikos, sveikatos ir laimės moters dienos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...