2017 m. sausio 11 d., trečiadienis

Grazus zodziai apie meile ir jausmus

Grazus zodziai apie meile ir jausmus Mylėti - reiškia žiūrėti ne vienam į kitą, o žiūrėti kartu, viena kryptimi. Jei myli mylėk, Nuo meiles nebėk…. Jaučiu, jaučiu tą šiltą jausmą kai pamatau tave.

Grazus zodziai apie meile ir jausmus
Tik keli žodžiai yra mano širdyje: Tavo vardas ir jausmas, kurį tau jaučiu. Seniai, labai seniai buvo sala, kurioje gyveno visi žmonių jausmai Džiaugsmas, Liūdesys, Pažinimas. Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie jausmus. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi.
Grazus zodziai apie meile ir jausmus
Gal būt išsakytos mintys apie savus jausmus padės ne tik.


Prasmingi žodžiai apie meilę, meilės esmė ir prasmė žmogaus gyvenime. Negalite santuokos pamatu laikyti jausmų, kurie ateina ir praeina. Jausmai, meilė, nusivylimas: »» Linksmos, idomios, juokingos mintys, frazės, linksmi, juokingi žodžiai: Žinai gražių. Meilė - tai vakarienė prie žvakių, kai nėra nei žvakių nei vakarienės. Sakiau, kad viskas pasikeis, bet jausmai atsalo…viskas dingo taip staiga…. Meile- toks jausmas kur esi isitikines kad ji jauti, del kurio esi pasiryzes. Pas tave šiandien skubu, dovanosiu daug gėlių :) Su meile meškiukas? Myliu taip, Kad nemoku tos meiles Tau pasakyti.


Grazus zodziai apie meile ir jausmus
Drauge su gamta pražysta ir romantiški žmonių jausmai. Garsių žmonių ištarti jautriausi meilės žodžiai. Albertas Einšteinas; Viskas, ką žinau apie meilę yra tai, kad ji yra. Nors Marytė Melnikaitė nuo Dono taip pat kaimietė, bet nors jausmus turi. Meilė, tai ne tyla ir ne gražūs žodžiai sau pačiam, tai veiksmas, išplaukiantis iš įsijautimo į kitą. Meilė – reiškia gyventi – ne būti: Kvatoti iš džiaugsmo per didelę liūtį, Lakstyt basikom. Ir vis dėlto ar ieškoti Tavęs, ar laukti ir tikėti, kad meilė gimsta netikėtai ir nelauktai. O virpantys žodžiai – įaudrins mano jausmus.


Kad uždegtum, visų pirma pats turi degti tuo jausmu. Tačiau jūsų vertingumas neįkainojamas nei pinigais, nei auksu – tik meile. O aš taip myliu, aš taip myliu Už šitą keistą jausmą Paaukočiau tyliai viską, ką turėjau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...