2017 m. sausio 15 d., sekmadienis

Grazus zodziai gimus sunui

Grazus zodziai gimus sunui Sveikinimai gimus vaikui – gražūs sveikinimai gimus kūdikiui. Jie – savęs išsiilgusio Gyvenimo sūnūs ir dukros. Jie atėjo per jus, bet ne iš jūsų, Ir nors jie su jumis.

Grazus zodziai gimus sunui
Gražiausi sveikinimai ir palinkėjimai gimus berniukui. Kiek daug garziu zodziu radau vaikiuko krikstynoms 4u. Dabar džiaugiesi jų darbais, sėkme, gražiu gyvenimu, Jauties laimingas tuo, ko. Daug stebuklingų ir gražių sapnų.
Grazus zodziai gimus sunui
Pasveikint tėvus gimus sūneliui).


Kertelės visos spindinčia šviesa. Užminga vakaras, nubunda rytas. Gimus vaikeliui galite iškart nudžiuginti tėvus trumpąja žinute su mielu tekstu, jį galite įrašyti į atvirutę eidami lankyti. Būkit jūsų Sūneliui artimiausi draugai. Jūsų pasakų skliautais vaikystę nuvedęs Jis užaugtų protingu, laimingu žmogum. Gražūs žodžiai apie kūdikius, kūdikystę, naujagimio mažylio laukimą ir gimimą. Greičiau, greičiau eime ta žydinčia žeme. Lyg karolius brangiausius glaudžiu.


Grazus zodziai gimus sunui
Tu iš meilės tėveliui juk gimus,- Atminimas mūs meilės. Nesvarbu, kokia proga, sveikint mylimus ir tau artimus žmones reikia visomis progomis visada! Vaikystė - tai margas drugelis, Vaikystė - tai sapnas gražus, Ji lekia kaip lengvas vėjelis Ir greitai skaičiuoja metus. Be to, reikia turėti galvoje, kad gimus kūdikiui tėveliai turi labai daug įvairių išlaidų. Manome, kad dovanų kuponas išties yra paprasta, bet visiškai ne prasta. Pasiklydę, išdykę, gražūs, jie verti ne tik mūsų rūpesčio, bet ir pastangų būti pažinti, todėl reiktų žvelgti giliau, ką reiškia būti vaiku, o ne tik į tai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...