2017 m. sausio 14 d., šeštadienis

Hebrajiški vardai

Hebrajiški vardai Hebrajiškos, žydiškos kilmės vardai. Vardai siejami su žydais ir hebrajų kalba. David, mylimasis, brangusis, draugas.

Hebrajiški vardai
Jahvės (dievo) išklausytas, palaimintas“Vardo. Kiekvieno vardo istorija yra unikali, individuali, susijusi su konkrečiais. Dešimtuke vyrauja hebrajiški vardai Ona, Janina, graikiški Irena, Kristina, Elena, yra lotyniškos kilmės vardas Regina, taip pat vardas, kurio. Tad šį kartą apie tai, koks svarbus yra mums mūsų vardas ir kiek daug jis gali mums padėti.


Hebrajiški vardai
Tai lietuviški vardai ir visi jie gražūs, nes lietuvių vartojami, bet jų kilmė kitokia. Lietuvą jie atkeliavo su krikščionybe. Jie hebrajiški, graikiški, lotyniški. Populiariausių berniukų vardai – hebrajiški. Ekspertai pastebi, jog šalyje vyrauja tam tikros mergaičių ir berniukų vardų tendencijos, – jau kurį. Dažną kartą (bet nebūtinai) vardas būdavo duodamas pagal ryškiausią charakterio savybę. Kai kurių hebrajiškų vardų reikšmės: Jokūbas reiškia “apsukrus. Berniukų vardai, reikšmės, vardadieniai.


Graikiški-slaviški vardai ir toliau karaliauja.

Hebrajiški vardai
Tai jau hebrajiški vardai, atėję pas mus kartu su. Eleonora vardo reikšmė, vardadienis, vardo populiarumo statistika, panašūs vardai. Kartais šis vardas klaidingai tapatinamas su hebrajišku vardu Elinor אלינור. Iš populiariųjų Kėdainiuose lietuviškiausi yra. Paimsi du lazurito akmenis ir įraižysi juose Izraelio sūnų vardus 10 –jų. Aš labai kreipiu dėmesį į vardo reikšmę. Nes tėvai duoda vardą, bet nežino ką jis reiškia išvertus į kitą kalbą.


Pas mus pastebėjau populiariausi hebrajiški vardai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...