2017 m. sausio 21 d., šeštadienis

Ideju parkas kaledoms

Ideju parkas kaledoms Pranešimą parašė Idėjų parkas ties antradienis, lapkričio 01, 2016 Komentarų nėra:. Idėjos Kalėdoms (19); Idėjos Valentino dienai (10); Idėjos Velykoms (9). Pristatome pirmą straipsnį iš serijos „Kalėdos ir rankdarbiai“.

Ideju parkas kaledoms
Kaip pamatysite vėliau, gražius papuošalus galima pasidaryti greitai ir iš parankinių priemonių. This Pin was discovered by Kristina Palionytė. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Jei nusprendėte įkvėpti gryno oro ir savaitgalį planuojate keliauti pasivaikščioti į mišką ar parką, nuleiskite akis į žemę ir prisirinkite eglių arba.

Ideju parkas kaledoms
As prisirinkau konkoreziu pas mus parke,prisidziovinau apelsinu,citrinu. Kas labiausiai kvepia Kalėdomis ir šventėmis jei ne mandarinai? Galite pasivaikščioti parke, miške arba nuvykti prie artimiausio ežero ir praleisti aktyviai laiką. Ar jau sugalvojote, kaip šiemet dabinsite eglutę, kokiomis šventinėmis dekoracijomis puošite namus? Kalėdinių rankų darbo dekoracijų idėjų. Vienoje vietoje - net 100 idėjų, kaip nustebinti artimą žmogų ar draugą.


Kalėdoms nustebinkite draugus ir artimuosius padovanodami pačių gamintą muilą. Atsigręžti į nematerialius dalykus labai paprasta: puošti namus. Audronės dizaino inovacijų studija1.

Ideju parkas kaledoms
Specialiai šioms Kalėdoms sukurta unikali 3D projekcijų kalėdinė istorija bus rodoma 3 kartus kiekvieną vakarą: 17:00 -17:15 val. Kalėdų miestelis šiemet – ne vien smagi mugė, tai visas šventinių idėjų. Originaliausių idėjų sumanytojai bus apdovanoti vertingais prizais.


Siekiame, jog Sapiegų parkas artėjant Kalėdoms taptų šventiškai. Kalėdoms pagaminkite savo mėgstamiausių prieskonių mišinį ar net kelis. Idėja Kalėdoms: popierinė eglutė 2012.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...