2017 m. sausio 29 d., sekmadienis

Iphone 5 krovimo laidas

Iphone 5 krovimo laidas TIK 15 eur Originalus usb pakrovėjo laidas, ilgis 1m. Samsung EP-DN930CWE USB-Type-C 3. LT: pakrovejas, USB laidas ir kt.

Iphone 5 krovimo laidas
GSM telefono priedo tipas, Laidas, USB laidas. Greitas ir patogus pristatymas. Apple iOS įrenginių ir Mac kompiuterių įkrovimo laidai ne tik yra gana brangūs, bet juos periodiškai nešiojant su savimi - neretai ima ir nutrūksta. Originalus Apple USB laidas, skirtas duomenų perdavimui arba įrenginio įkrovimui.
Iphone 5 krovimo laidas
Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose! SD atminties kortelei, nei artimojo atsiskaitymo ar bevielio krovimo sistemai.


Lightning“-USB laidas už 19 dolerių. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Taigi vakar prieš miegą palikau. Nusipirkt originalų ar bent normaliai veikiantį USB laidą. USB krovimo kabelis 10-1, MX-C12, 4. Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam.


Iphone 5 krovimo laidas
Native Union MicroUSB laidas - raktų pakabukas. Krovimo ir sinchronizavimo USB laidas - lengviausias būdas įkrauti ir keistis. N85, N95 (kinietiškas variantas) per USB laida, yra, 5,8. N96+ (kinietiškas variantas) per USB laida, yra, 5,8, USB laidas, N96+ telefonui. Apple ikrovimo 30-pin -usb laidas "Remax" firmos Atpigo! Vienas laidas atliekantis kelias funkcijas: įkrauna telefoną ir leidžia perkelti.


Mane tai asmeniškai nustebino, tačiau netinkamas laidas krovimo greitį gali reikšmingai pakeisti ir „numušti“ srovės stiprumą iki tų pačių 0,5 A. USB3-105 -46% Kabelis DELTACO USB 3. Suderinami telefonai, Apple iPad mini.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...