2017 m. sausio 14 d., šeštadienis

Iranas gyventoju skaicius

Iranas gyventoju skaicius Irano Islamo Respublika (anksčiau žinoma kaip Persija) – valstybė. DELFI - Iranas radikaliai keičia politiką – atsisako gimstamumo kontrolės programos ir ima skatinti moteris gimdyti, kad padvigubintų. DELFI - Baigę kelionę autostopu po Iraną, aplink pasaulį išsiruošę Gerda.

Iranas gyventoju skaicius
Pagal statistiką daugiau nei pusė šalies gyventojų yra jaunesni nei 35 m. Kelionių organizatoriaus GRŪDA daugiametė kelionių į Iraną organizavimo. Abjanė – kaimelis, kuriame tarsi sustoja laikas: jo gyventojai kalba, gyvena ir. Dauguma gyventojų kalba persų kalba, kuri ir yra oficiali valstybės kalba, tačiau ir kitos kalbos.


Iranas gyventoju skaicius
Pirmieji gyventojai Irano rasės žmonių gyveno Vakarų Azijoje. Iranas gyventoju skaicius - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Iranas - visa informacija ką aplankyti ir pamatyti Irane. Irano lankytinos vietos, miestai, kurortai, salos. Aukščiausias Artimųjų Rytų taškas yra Irane. Tai maždaug 5670 m aukščio Demavendo ugnikalnis.


Senovės Mesopotamijos gyventojai turėjo. Politinė sistema Po islamo respublikos įkūrimo Irane susiformavo unikali politinė.

Iranas gyventoju skaicius
Visų pirma, geroji žinia – skrendant į Iraną, jau nebereikia išankstinių vizų. Didžiausi Irano miestai, gyventojų skaičius. Atstumas iki Lietuvos, Teheranas - Vilnius apie 3 800 km. Artimuosiuose Rytuose Egiptas turi daugiausia gyventojų, nuo jo kiek.


Saudo Arabijos ir Irano santykiai yra įtempti nuo 1979 m. Gyventojų skaičiaus), Jemene (40 proc.), Bahreine (70 proc.). Azerbaidžanas išsidėstęs rytuose prie Kaspijos jūros ir ribojasi su Rusija, Gruzija bei Iranu. Jei gyventojų skaičius sumažėtų 90 proc. Iranas: ką pasaulio žiniasklaida slepia nuo investuotojų? Vakarai neatsižvelgia į tai, kad esant dabartiniam Irano gyventojų skaičiaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...