2017 m. sausio 23 d., pirmadienis

Juokingos priesaikos

Juokingos priesaikos Jus isejot is darbo puse valandos anksciau, jus linksmas, laimingas, talentingas. Visi aplinkiniai pradejo pasakoti labai juokingus dalykus. Priesaika yra įžadai, duodami visam gyvenimui, tai turėtų būti žodžiai iš širdies, o ne banalios frazės, kurias tiesiog būtina pasakyti.

Juokingos priesaikos
Be to, būsimai nuotakai labai patiko originali jaunųjų priesaika. Kompiuteryje turiu išsaugojusi ne vieną priesaiką. Pagrindinis darbas yra priimti Prezidento priesaiką. Jaunieji, atsisukite vienas į kitą, paimkite į rankas abu savo laimingos šeimos recepto paslaptį (jauniesiems paduodamas tekstas), ištarkite burtažodį bei.
Juokingos priesaikos
Mergvakario jaunosios (nuotakos) priesaika.


Priesaika Bažnyčioje: „Aš, Lina, imu tave, Aurimai, savo vyru ir prisiekiu visada būti tau ištikima: kai laimė lydės ar vargas suspaus, kai sveikata tvers ar ligos. Agne1992 ratoma SofijaC Gabi2 Ingrida1. Mamanija rekomenduoja: Linen clothes for. Bernvakario priesaika, naudinga informacija bernvakarių organizatoriams. Rugsėjo 19 dieną Punsko Kovo 11-osios licėjuje vyko pirmokų priesaika. Kad ir kokios būtų bernvakario pramogos, visada jos būna lydimos bernvakario priesaikos. Keletas tekstų, kurie padės parengti neužmirštamą bernvakario. Rasotom palaukėm jaunystė prabėgo, Kas buvo – daugiau nebebus.


Juokingos priesaikos
Gerai apgalvojus kiekvieną pažadą – pusė priesaikos jau yra! Negailėkite jaunikio ir leiskite sau bent kartą iki galo jį. Jaunosios-jaunojo priesaikos vienas kitam. Galimybė įrašyti Jūsų pageidaujamą tekstą. Pageidaujamą informaciją, tekstą, datą siūsti e-paštu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...