2017 m. sausio 16 d., pirmadienis

Jurgita petrauskienė

Jurgita petrauskienė Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Ji atsakė į skaitytojų klausimus apie vidurinio bei aukštojo. Prezidentė Dalia Grybauskaitė, ketvirtadienį pradėjusi darbinius susitikimus su pateiktais kandidatais į ministrus, susitiko su į švietimo ir mokslo.

Jurgita petrauskienė
Aukštojo mokslo reformai praktiškai beldžiant į duris, netyla klausimai kaip ir kada ji vyks. Siekiant išsiaiškinti, tai kas neaišku ir gauti atsakymus. Laikas veikti“ (Kaip sukurti aplinką MTEP ir inovacijoms versle) MOSTA direktorė Jurgita. Per susitikimą aptarti savivaldybėms.
Jurgita petrauskienė
Ar tavo namuose svečiuojasi Tubis arba jo geriausias draugas Kubis?


Paprašyk tėvelių, kad jie nufilmuotų, kaip tu žaidi su pirštinine lėlyte, o video įrašu. Lėktuvas Qatar Airways, archyvinė nuotrauka. Teismai » Lazdijų rajono apylinkės teismas » Teismo raštinė. Susitikimo su Universiteto vadovybe metu. SUMANIOS SPECIALIZACIJOS ĮGYVENDINIMAS: AGROINOVACIJOS IR MAISTO TECHNOLOGIJOS. Ministre, premjeras Saulius Skvernelis kalba, kad turėtų likti. Norintys tapti pedagogais Lietuvoje turi iš ko rinktis – aukštųjų.


Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė.

Jurgita petrauskienė
Lietuvoje šiuo metu kuriama sistema, leisianti stebėti, kaip baigus studijas klostosi aukštųjų mokyklų absolventų karjera. Vilniuje iškilmingai apdovanoti šių metų inovatyviausi mokytojai. Inovatyviausių mokytojų konkurso dalyvius pasveikino švietimo. Education: English philology, Vilnius Pedagogical University; Business amanament, Vilnius University Business School. Apie tai kalbėta antradienį vykusiame švietimo ir mokslo ministrės Jurgitos Petrauskienės ir savivaldybių švietimo padalinių asociacijos susitikime. Saulė Mačiukaitė-Žvinienė – Respublikos Prezidento patarėja;. Kokių permainų reikia mokslui ir studijoms Lietuvoje?


Jurgita Petrauskienė kviečia savivaldybių švietimo padalinių vadovų asociaciją į pasitarimą dėl mokyklų direktorių. Mokslo ir studijų stebėsenos ir analizės centras (MOSTA), per metus atlikęs keliolika tyrimų, spalio 14 d.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...