2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Kaip taisyklingai surišti kaklaraisti

Kaip taisyklingai surišti kaklaraisti Kaip užsirišti kaklaraištį (Windsor). Suradau internete 12 skirtingų niekada nebandytų kaklaraiščio rišimo pavyzdžių ir pabandžiau pagal juos iš pirmo karto surišti kaklaraištį. DELFI - Kaip surišti kaklaraištį?

Kaip taisyklingai surišti kaklaraisti
Turbūt ne vienas iš mūsų yra išgyvenę tokią ekstremalią situaciją. Kartais padeda žmona ar draugė, draugas ar. Su šiais mazgais visada atrodysite tobulai.


Išmokite 4 pagrindinius mazgus, kurie tiks bet kurioje.

Kaip taisyklingai surišti kaklaraisti
Skubate į šventę ar oficialių vakarėlį ir kaklaraištis tikrai nėra jūsų kasdienis aksesuaras? Taigi, jei turite kaklaraišti ir nežinote, kaip jį užrišti – pateiksime keletą skirtingų variantų. Norint teisingai dėvėti kaklaskarę, ją reikia tinkamai užsirišti. Kai kurie vyrai kaklaraiščių bijo kaip kartuvių kilpos, bet tokia baimė dažniausiai. Jei norite išmokti rišti ne tik tradicinį mazgą, susipažinkite su. Sakoma, mokėti taisyklingai surišti kaklaraišti ir jį tinkamai priderinti prie aprangos – kiekvieno tikro vyro garbės reikalas. Taisyklingai sumegzti kaklaraiščio mazgą – nemenkas iššūkis ne.


Kaklaraištis yra pats populiariausias vyriškas aksesuaras. Jis rišamas ir prie kostiumo, ir prie laisvalaikio aprangos, kasdieną einant į darbą ir įvairių švenčių.

Kaip taisyklingai surišti kaklaraisti
Bet jei nori būti elegantiškas, juk nesiriši kaklaraiščio su gumyte? Nors šiuo metu populiariausios peteliškės, kurios jau būna surištos ir. Peteliškė, kurią užsirišite pats – atrodys ne tokia simetriška ir taisyklinga, tačiau tuo pačiu ir stilingesnė bei išskirtinesnė. Mokinių tėvai organizavo po dvi pamokas.


Mokė vaikus praktiškų dalykų: taisyklingai surišti kaklaraištį, įsiūti sagą, lyginti marškinius, pinti kasas. Belieka tik stebėtis- ko toje triūboje nėr. Gal ir gerai- nebreikia skaityti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...