2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

Kaštonų ekstraktas

Kaštonų ekstraktas Kaštonas slopina skausmą ir turi priešuždegiminių savybių. Taip pat kaštonų ekstraktas naudojamas gydyti reumatą, venų varikozę, hemorojų. Padeda palaikyti veninę ir kapiliarinę kraujotaką. Sudėtis: Paprastųjų kaštonų (Aesculus hippocastanum) pumpurų glicerolio ekstraktas, etanolis gau. Sudėtis Paprastųjų kaštonų (Aesculus hippocastanum) pumpurų glicerolio ekstraktas, etanolis gautas iš grūdų (33 %). Kiekvienoje kietojoje kapsulėje yra 250 mg Aesculus hippocastanum L. Pavasarį kaštonas džiugina akį savo nuostabiomis žiedų "žvakėmis", o sunokę.

Kaštonų ekstraktas
Iš žievės daromas stiprus ekstraktas.


Kaštonų ekstraktas- puikus vaistas išsiplėtusioms venoms! Venos išsiplečia, kai būna silpnos venų sienelės ir susikaupia kraujas. Ar žinojote, kad kaštonų ekstraktas yra nepakeičiama priemonė, stiprinanti kapiliarų sieneles? INCI: Aesculus hippocastanus extract in glycine soja oil. Bendra charakteristika: tai kaštono vaisių ekstraktas sojų aliejuje. Jis gerina odos medžiagų apykaitos. Sudedamosios medžiagos: Standartizuotas kaštonų sėklų sausasis ekstraktas. KAS YRA VENOPLANT IR NUO KO JIS VARTOJAMAS.


Kaštonų ekstraktas
Prancūzinių rožių ekstraktas (Rosa Gallica Extract) Nuo seno naudojamas kosmetikoje, tonizuoja ir gaivina odą. Rowo Balzamas kojoms ir venoms su paprastojo kaštono ekstraktu, 100 ml. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Kremas su paprastųjų kaštonų ir dedešvų ekstraktais. Paprastojo kaštono ekstraktas gerina mikrocirkuliaciją, stiprina odos kapiliarų sieneles, turi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...