2017 m. sausio 25 d., trečiadienis

Keisciausi vardai lietuvoje 2015

Keisciausi vardai lietuvoje 2015 Registrų centro duomenimis, praėjusiais metais Lietuvoje buvo. Populiariausi 2015-ųjų berniukų vardai: Dominykas, Matas, Nojus, Lukas. Tad nenuostabu, kad nuo krizės praėjus keletui metų, Lietuvoje vis.

Keisciausi vardai lietuvoje 2015
Pastaruoju metu patys keisčiausi registruoti berniukų vardai buvo Alpis. Siūlome jums susipažinti su vardais, kurie šiais metais buvo labai populiarūs. Keisčiausi moterų vardai: Olimpiada, Melisa, Obuolys, Krišna.


Ji sako, kad Lietuvoje greitai gali atsirasti ir tokių vardų, kokie po truputį plinta Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV).

Keisciausi vardai lietuvoje 2015
Todėl tokie vardai kaip Apple (obuolys), Brooklynas ar Ferrari yra netoleruotini, užtat Francisco ir Giulia yra geri, rašo „Yahoo Lifestyle“. Prieš keliolika metų Lietuvoje imti rodyti meksikietiški serialai įnešė tikrą sumaištį vardų madoje, mat viena po kitos pasipylė Izauros, Sandros. Lietuvoje daugybė tėvų, kurie išdrįsta savo vaikams duoti netikėtus, keistus ir itin. Retų vardų kolekciją surinko Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Migracijos skyriaus Pasų poskyrio. Laimos sapnininkas - Vardų žinynas - ką reiškia vardai?


Man patys keisčiausi vardai, kuriuos teko girdėti, ar skaityti, kad tokie yra tai:. Vieniems tokie neįprasti vardai kelia šiurpą, o kitiems - gailestį. Dar gerai, kad tai Lietuvoje neįmanoma“, - sakė A. Paskelbti populiariausi 2015 metų vaikų vardai (I pusm.).

Keisciausi vardai lietuvoje 2015
Visi nuo 1999 metų Lietuvoje registruoti vaikų vardai, jų reikšmės ir statistika. Sunku sugalvoti vardo savo augintiniui? DELFI - Astrologė sako, kad 2015-uosius galima drąsiai vadinti persilaužimo ir. Pirmą kartą Lietuvoje: Santariškėse jaunai moteriai pašalintas. Niekada šio vardo netapatinome su įmonės veiklos pobūdžiu.


Blaivioji Lietuva“, „Voveraitė, vardu Salvadoras“, „Dyzelinis purkštukas“, „Plūgo broliai“, „Skausmelita“. Unikalus sklypas Lietuvoje London prieš 2 mėn. Atrakcionų parko „Alton Towers“ savininkai prisiėmė atsakomybę už 2015 metų avariją. Apžvalga: lūkesčius išpildyti Lietuva bandys prieš Maltos rinktinę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...