2017 m. sausio 10 d., antradienis

Kosmetinis veidrodis su apšvietimu

Kosmetinis veidrodis su apšvietimu Vokiški kosmetiniai didinamieji veidrodžiai su apšvietimu gera kaina. Didinantis veido veidrodis puikiai tiks patogiam makiažui ir Jūsų grožiui matyti. Kosmetiniai veidrodžiai internetinėje parduotuvėje Senukai.

Kosmetinis veidrodis su apšvietimu
Didelis grožio prekių pasirinkimas ir greitas užsakymas. Pasirūpink savo grožiu jau dabar! Matmenys: aukštis - 320 mm; veidrodžio skersmuo - 170 mm (iš viso 220 mm).


Veidrodžio paskirtis gali būti įvairi.

Kosmetinis veidrodis su apšvietimu
Prie sienos tvirtinimas, 10 kartus vaizdą padidinantis kosmetinis veidrodis. Padidinamasis veidrodis su LED apšvietimu (x10). Ypatybės: modernus dizainas; apšvietimas; chromuotas paviršius; veikia su 3 x 1,5 V AA tipo baterijomis (komplekte nėra); veidrodis su didinimo. Internete pasirinkimas labai didelis, prisiskaičiau daug atsiliepimų, tai visai. Platus pasirinkimas, kokybiškos. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai!


Praktiškas kosmetinis veidrodis, kurio pagalba pasidarysite tobulą šukuoseną ar makiažą, pasidailinsite antakius ar atliksite kitą grožio procedūrą! Gedy sieninis kosmetinis veidrodis, 5x didinantis, chromuotas su LED apšvietimu. Gedy Gerard tvirtinamas kosmetinis veidrodis, chromuotas.

Kosmetinis veidrodis su apšvietimu
Montuojamas ant sienos, su jungikliu. Tai kišeninis veidrodėlis, veidrodis su kojele, veidrodis tvirtinamas prie sienos, veidrodis su rankena, veidrodis su LED apšvietimu. Keuco pastatomas kosmetinis veidrodis Elegance.


GERARD tvirtinamas kosmetinis veidrodis. Apšviečiamas kosmetinis veidrodis BEURER BS69 - Apšviečiamas kosmetinis veidrodis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...